Počasí dnes26 °C, zítra25 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Navštivte NC Královo Pole a zažijte opět kotel adrenalinu

PR článek

V sobotu 8. června se před nákupním centrem Královo Pole odehraje jedinečná akce, která přinese spoustu adrenalinu a zábavy pro celou rodinu. Tento den se zde uskuteční TOP show, která přiláká milovníky extrémních sportů i všechny, kteří si chtějí užít nevšední zážitky.

Hlavní atrakce, soutěže a ceny

Hlavním lákadlem akce bude obří dvojitá rampa, na které se mimo jiné představí i náš nejlepší koloběžkář Richard Zelinka. Po celý den budou na MODULÁRNÍM PUMPTRACKU probíhat různé soutěže, kde si účastníci mohou zasoutěžit o hodnotné ceny v celkové hodnotě přesahující 30 000 Kč. Pumptrack je speciální dráha určená pro koloběžky a BMX kola, která nabízí spoustu možností pro adrenalinové vyžití.

Workshopy a půjčovna

Pro ty, kteří si chtějí vyzkoušet něco nového nebo se zdokonalit ve svých dovednostech, budou během dne k dispozici různé workshopy. K dispozici bude také půjčovna koloběžek a BMX kol včetně helem zdarma, takže si každý může bezpečně vyzkoušet jízdu na těchto dopravních prostředcích.

Doprovodný program, dárečky a autogramiáda

Akci doplní mega stánek BASTARD REPUBLIK, která přiveze na místo svůj top tým, který se postará o zábavu a ukázky triků. Návštěvníci se mohou těšit na relaxační zónu, kde si mohou odpočinout a nabrat síly na další program. Na závěr dne proběhne autogramiáda účinkujících sportovců, kde si můžete nechat podepsat své suvenýry a setkat se osobně s hvězdami dne.

Harmonogram

Areál bude otevřen od 10 hodin a návštěvníci se mohou těšit na bohatý program, který bude probíhat po celý den. Hlavní exhibice sportovců začne ve 14 hodin. Vstup na akci je zcela zdarma. Těšíme se na vás!

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Navštivte NC Královo Pole a zažijte opět kotel adrenalinu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.