Počasí dnes27 °C, zítra30 °C
Pondělí 17. června 2024  |  Svátek má Adolf
Bez reklam

Osmdesátiletá žena na balkoně bušila do fasády a řvala, že někoho zabije

Brněnští strážníci vyráželi ve čtvrtek dopoledne do Slatiny, kam je zavolala mladá žena kvůli tomu, že její sousedka v důchodovém věku stojí na balkoně, bouchá do fasády a křičí, že někoho zabije. Strážníci museli při zásahu použít výsuvný žebřík.

Osmdesátnice byla při příjezdu hlídky na místo v bytě, ale tvrdila, že nemůže najít klíče a komunikovala pouze přes dveře.

„Strážníky ujistila alespoň o tom, že není zraněná. Hlídka pořádkové jednotky měla i tak obavy o její zdraví a bezpečnost, a proto po dohodě s ní využila teleskopický žebřík a vystoupala na balkon,“ popsal mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Kolegové zasahujících strážníků z místní služebny si mezitím opatřili telefonní číslo na vnuka ženy, který o ni pečuje. „K bytu přijel i s klíči a slíbil, že o babičku trpící duševním onemocněním se postará. Žádné neodkladné vyšetření žena naštěstí nepotřebovala,“ dodal Ghanem.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky žena, fasáda, bouchání, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Tak mnohdy se PÉČE O NEMOCNÉ HEZKY ZNEUŽÍVÁ a MYSLÍM, ŽE I PEČUJÍCÍ VNUK SE NESTARAL TAK, JAK MĚL!!! SENIORKY, VĚTŠINOU VDOVY, SE CÍTÍ OSAMOCENÉ A VE STRESSU I ZAPOMÍNAJÍ, ALE UŽ VIDÍM TZV. STAROSTLIVÉHO VNUKA, JAK POMÁHÁ BABIČCE - MNOHDY SE STARAJÍ VÍC OS VÉ PSY, NEŽ O STAROU BABIČKU - A JEDNA ZNÁMÁ PO ÚRAZE RUKY, KTEROU MÁ NA STAROSTI DCERA NAŘÍKÁ, ŽE MÁ HLAD A KDYŽ TO DCEŘI OZNÁMÍM, TAK VZKÁŽE, ŽE MÁ CHLEBA KOUPENÝ....ALE JE TU PROBLÉM - KDO HO BABIČCE NAKRÁJÍ, KDYŽ NEMŮŽE NA RUKU????? DCERA MÁ SPLNĚNO, ŽE BABIČKA NEMŮŽE UMŘÍT HLADY, ALE SITUACE JE NEDOŘEŠENA...Seniorky často bez finanční částky s odebranou kartou dcerami a vnuky a když nemůže najít klíče, tak se babičky bojí mnohdy rodině zavolat, aby jí zase nenadali, že nemají ČAS A ŽE ZAPOMÍNÁ!!!!!!!

Neděle, 26. května 2024, 08:43Odpovědět

Osmdesátiletá žena na balkoně bušila do fasády a řvala, že někoho zabije  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.