Počasí dnes22 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Muž zaskládal chodník odpadem. Vysvětloval, že jde o věci, které potřebuje pro život na ulici

Lidé, kterým vadilo, že se razantně snížila průchodnost chodníku v Sedláčkově ulici v Brně, zavolali strážníci. Ti zjistili, že se o to postaral pětatřicetiletý muž bez domova z Brněnska, který v úterý večer údajně zaskládal chodník věcmi, o nichž tvrdil, že je potřebuje k životu na ulici.

„Z neoprávněného záboru veřejného prostranství se stal podezřelým pětatřicetiletý muž z Brněnska. V úterý večer údajně zaskládal chodník v Sedláčkově ulici igelitovými pytli, papírovými krabicemi, dekami a dalšími předměty, které dle svých slov potřebuje pro přežívání na ulici,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Jana Pokorná.

Strážníci protiprávní jednání muže zadokumentovali a hlídka mu vysvětlila, jaké má ubytovací možnosti, zároveň ho vyzvala, aby chodník zprůchodnil.

„Strážníci se s mužem domluvili na termínu, do kterého nashromážděné věci a předměty odstraní úplně. Podezření ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku projednají úředníci,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky chodník, odpad, bez domova, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž zaskládal chodník odpadem. Vysvětloval, že jde o věci, které potřebuje pro život na ulici  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.