Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Olympia Brno opět pomáhá dětem

PR článek

Obchodní a zábavní centrum Olympia Brno se po loňském úspěšném pilotním projektu rozhodlo, že do letošní charity na podporu Nadačního fondu KRTEK opravdu šlápne. Od 8. až do 25. února bude opět probíhat akce s názvem „Každý vyhrává, každý pomáhá“, kdy si návštěvníci centra mohou za symbolických 20 Kč zakoupit stírací los a přidat jednoho z tisíce plyšových medvídků do své sbírky. Zároveň je pro návštěvníky připravena řada novinek, díky kterým se snad podaří zvýšit finanční podporu nadačního fondu brněnské dětské onkologie. 

Každý den si mohou návštěvníci centra u personálu akce zakoupit libovolný počet losů, přičemž každý z těchto losů skrývá jednu z výher, kterou můžete uplatnit při svém nákupu nebo si rovnou odnést domů jednoho ze tisíce plyšových medvědů. „O opakování této akce jsme měli jasno již v průběhu té loňské, kdy se nám u prodejního pultíčku tvořily fronty a my nestačili zásobovat náš personál. Podařilo se díky našim zákazníkům přispět Nadačnímu fondu KRTEK částkou blížící se 350 tisíci korun a tohle byl hlavní impuls, proč jsme se rozhodli letošní akce zhostit daleko důkladněji. Chceme zahájit tradici ve sbírání plyšových medvídků, které mají v letošním roce jiný design a bezesporu tou největší novinkou letošního roku pak je, že KAŽDÁ KORUNA z každého prodaného losu bude věnována na konto KRTKA a já s celým svým týmem pevně doufám, že se podaří překonat částku půl milionu korun. Přeji všem našim zákazníkům pevné zdraví v tomto roce a zároveň se obracím na všechny, aby nám pomohli pomoci těm, kteří to štěstí nemají a naši pomoc potřebují,“ říká ředitel centra Jan Pazour

„Výtěžek z loňského prodeje těchto losů nám doslova vyrazil dech a nečekali jsme, že by se podařilo vybrat takovou částku. My jsme pak mohli z tohoto finančního daru realizovat projekty, které bychom si dovolit nemohli a strašlivě chci poděkovat Olympii Brno, že se i v tomto roce rozhodla pro podporu našeho Nadačního fondu KRTEK, tak i všem návštěvníkům, kteří se opět zapojí do podpory našich pacientů. Během charitativní akce v Olympii Brno proběhne i 15. února Den dětské onkologie a já pevně věřím, že i při této příležitosti se s mnohými z vás setkáme a pomůžeme společně přispět co nejvíce našim pacientům,“ říká tisková mluvčí Marika Hemmerová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Olympia Brno opět pomáhá dětem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.