Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Opilý muž z Brna utekl v pyžamu z nemocnice. Sanitka ho vrátila zpět

Téměř dvě promile alkoholu nadýchal osmadvacetiletý muž, který v pondělí večer v pyžamu utekl z jedné z brněnských nemocnic a dobýval se do budovy nízkoprahového zařízení v Masné ulici. Nakonec skončil zpátky na nemocničním lůžku.

Bizarní podívaná se naskytla pracovnici nízkoprahového zařízení v Masné ulici v Brně. Ta se v pondělí večer stala svědkyní toho, jak se do budovy snaží dostat opilý muž v nemocničním pyžamu, a tak na místo přivolala městskou policii.

Strážníci, kteří na místo přijeli, zjistili, že muž opustil bez vědomí zdravotnického personálu jednu z brněnských nemocnic, kde byl hospitalizován a nadýchal dvě promile.

„Hlídka od ošetřujícího lékaře získala informace, že Brňan sice není v ohrožení života, ale jeho zdravotní stav vyžaduje převoz na kliniku,“ popsala mluvčí strážníků ana Pokorná a doplnila, že muže převezla sanitka určená k převozu pacientů zpět do zdravotnického zařízení.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ZZS JMK

Štítky alkohol, pyžamo, pacient, nemocnice, muž z Brna, Brno

Opilý muž z Brna utekl v pyžamu z nemocnice. Sanitka ho vrátila zpět  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.