Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Důchodkyně z Brna zasypala souseda rajčaty, protože si myslela, že slyší zvuky

Kuriózní případ se odehrál v brněnské části Žebětín, kde si vjeli do vlasů lidé v důchodovém věku. Válečnou sekeru vykopala žena, když na sousedův pozemek nametala několik rajčat, čímž mu kompletně zašpinila dvůr. Naštvaný muž nenechal chování bez povšimnutí a zavolal městskou policii, která zjistila, že seniorka měla pro svůj útok zvláštní důvod.

Osmašedesátiletý majitel rodinného domu v Žebětíně přivolal hlídku pracovníků v uniformách ve středu odpoledne poté, co před domem našel nezanedbatelné množství rozmačkaných rajčat. Hned mu bylo jasné, odkud vítr vane. Prstem ukázal na sousedku, jíž po příjezdu městské policie přešel smích. 

Po příjezdu strážníci uviděli na dlažbě a trávě rajská jablíčka ve stavu, který odpovídal pádu po metání.  Hned potom kontaktovala hlídka i Brňanku, která vůbec nezapírala a ochotně strážníkům řekla i důvody, které ji k tomu vedly,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Seniorka vysvětlila, že k ataku ji vedlo hlasité čerpadlo. Při zvucích se údajně nemohla na nic soustředit. Jenže celá záležitost se ukázala o dost komplikovanější. Poškozený vlastník nemovitosti se totiž tvrzení ženy nestačil divit a obočí zvedli také strážníci. 

„Ze sousedního domu se ale žádný hluk nešířil a muž strážníkům potvrdil, že čerpadlo nemá v provozu. Podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití projednají úředníci,“ dodala Pokorná.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Brno

Štítky Brno, Strážníci, Důchodci, Sousedé

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Důchodkyně z Brna zasypala souseda rajčaty, protože si myslela, že slyší zvuky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.