Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dostali nápad. A úplně jím změnili online nákup nových oken

PR článek

Při nákupu nových oken se zájemci většinou poohlížejí pouze po ceně a velikosti. Co se také často stává, je, že kvůli neznalosti neporovnají ty správné parametry, která by kvalitní okna měla mít. Často proto nakoupí velmi nekvalitní okna, aniž by si to uvědomili. To byly hlavní důvody, který vedly Nikolu Foreta a jeho tým za řešením, kterým by online nákup nových oken usnadnili. A podařilo se – online kalkulátor dnes využívají tisíce zákazníků ročně.

Skvělý nápad, hodiny programování a spokojenost zákazníků

„Všímali jsme si, že nákup nových oken je pro laiky poměrně náročný,“ přibližuje Nikola Foret hlavní důvod, který stál za nápadem online kalkulátoru. „A také – často jsme s našimi zákazníky řešili, že u jiných prodejců nakoupili okna, která za pár let ztratila svou kvalitu. Chtěli jsme proto přijít s řešením snadného nákupu kvalitních oken. Online a přehledně,“ vysvětluje.

Nápad byl, na řadu přišlo programování a spuštění. „Dneska to jsou tisíce. Tisíce zákazníků, kteří náš online kalkulátor OKNA HNED využili,“ říká pan Foret.

Rozměry stačí

Při nákupu nových oken přes online kalkulátor postačí pečlivě změřit otvor, do kterého bude nové okno umístěno. Ten zadáte do online kalkulátoru. Následně získáte širokou nabídku rozličných typů oken. „Na základě požadovaných rozměrů vám online kalkulátor nabídne několik různých typů oken a rovnou označí ten optimální. U každého z nich následně můžete zvolit jeho dekor,“ pokračuje pan Foret.

Při výběru oken v online kalkulátoru stačí znát jeho požadovaný rozměr. Nic víc.

Tím odpadá procházení mnoha webů, porovnávání nabídek a sledování mnoha parametrů, které zaručují kvalitu oken. „Okna, která online kalkulátor nabídne, jsou pečlivým vyvážením nezbytných vlastností kvality. O tom svědčí i přes tisícovku spokojených recenzí našich zákazníků.“

Plastová? Dřevěná? Nebo plastová s dekorem dřeva?

Jak pan Foret zmínil – po výběru typu okna přichází další krok, kterým je volba dekoru vybraného okna. Kromě klasického bílého plastového okna vám online kalkulátor nabídne i širokou paletu dekorů dřeva. Jejich vzhled je natolik precizní, že bez bližšího zkoumání nejde poznat, že ve skutečnosti jde o okna plastová, nikoli skutečně dřevěná. Pokud však toužíte po dřevěných oknech, i ty si můžete v online kalkulátoru nakonfigurovat a nacenit. Na našem trhu je online kalkulace dřevěných oken jedinečnou raritou. Postup je úplně stejně jednoduchý.

Objednávky míří přímo do výroby

Jakmile svoji objednávku nových oken potvrdíte, zavolá vám náš technik a vše s vámi ještě pro jistotu zkontroluju a probere, aby výsledek co nejlépe odpovídal vašim představám a požadavkům. Následně začneme s jejich výrobou, nejsou-li momentálně skladem. V případě plastových oken na míru se proto doba doručení pohybuje v řádu několika málo týdnů. A to i v případě, pokud k objednávce přidáte doplňky, jako jsou parapety nebo žaluzie. I ty přes online kalkulátor vyberete.  Opět – na výběr je z mnoha rozličných dekorů.

Online kalkulátor OKNA HNED vyzkoušely už tisíce spokojených zákazníků. E-shop proto velmi rychle získal prestižní ocenění „Ověřeno zákazníky“ na portálu Heureka. OKNA HNED na něm doporučuje 97 % zákazníků. Kvalitní komunikace, transparentnost a rychlá dodací lhůta jsou u nás ceněny nejvíce. To potvrzuje i certifikace APEK, kterou drží od roku 2016. Vyzkoušejte jej i vy užijte si radost z vydařeného nákupu nových oken!

 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto OKNA HNED

Štítky okno, Heureka, APEK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dostali nápad. A úplně jím změnili online nákup nových oken  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.