Počasí dnes22 °C, zítra20 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nad Arboretem. Přes 230 bytových jednotek v moderním komplexu je obklopené zelení

PR článek

Brno se potýká s nedostatkem bytů. Je tady ale nová příležitost zajistit si bydlení, navíc v atraktivní lokalitě. Na pomezí městských částí Brno-sever a Královo Pole vzniká developerský projekt s názvem Nad Arboretem. 

Nad Arboretem není ryze bytovým domem, stavba je tvořena z části službami a z části administrativou. Bytové jednotky ale převažují. Developerská společnost PROPERITY zahrnula do projektu celých 238 jednotek, a to v různých velikostech. Je možné zde pořídit byt jednopokojový, dvojpokojový, ale i až po prostorný byt se čtyřmi pokoji včetně kuchyňského koutu. O projekt Nad Arboretem je velký zájem, ale několik desítek jednotek je stále k dispozici.

Budoucí obyvatelé ocení především atraktivní lokalitu

Polyfunkční dům vzniká na třídě Generála Píky v brněnské městské části Černá Pole. Projekt je tedy doslova obklopen zelení. V přímém sousedství projektu se rozléhá Botanická zahrada a Arboretum Mendelovy univerzity v Brně, od nějž je odvozen název komplexu. V pěší vzdálenosti je také Planýrka, kam obyvatelé Černých polí s oblibou chodí na procházky. Nová stavba nebude překážkou, průchod na Planýrku bude i po dokončení projektu Nad Arboretem zachován.

Projekt zaujme také moderním architektonickým a technologickým řešením

Společnosti PROPERITY šlo mimo jiné o ekologické hledisko. Teplo a energii zajišťují tepelná čerpadla a fotovoltaické panely, součástí komplexu je systém zelených střech. Díky nim a sadové úpravě v okolí domu projekt citlivě zapadá do svého okolí. Projekt Nad Arboretem by měl být hotov v první polovině roku 2025. Zájemci si mohou bytové jednotky rezervovat na webových stránkách Nad Arboretem.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Brno, Výstavba, Properity, Developer

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Nad Arboretem. Přes 230 bytových jednotek v moderním komplexu obklopeném zelení  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.