Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Brno má první All You Can Eat pizzerii ve městě

PR článek

Přijď a sněz, kolik zvládneš. Milovníky pizzy a velkých porcí se letos rozhodla potěšit brněnská pobočka sítě oblíbených amerických pizzerií Domino’s Pizza. Jako vůbec první v Brně totiž ve městě zavedla známý koncept all you can eat. Za jednotnou cenu si tak lidé mohou dopřát tolik pizzy, kolik dokážou sníst.

Možnost neomezené konzumace jídla za jednotný poplatek není v Brně žádnou novinkou. Běžně lze na koncept all you can eat narazit například u indických nebo sushi restaurací. „U pizzerií však nejde o běžný přístup, přitom nám tento koncept přijde vhodný právě pro pizzerie,” říká marketingový specialista Domino’s Pizza Miloš Horný.

„Z vlastní zkušenosti přitom víme, jak rádi se lidé u pizzy dělí a experimentují,” vysvětluje. „Proto jsme se rozhodli dát zákazníkům šanci užít si u nás klidně všechny druhy pizz,” dodává s úsměvem.

Na rande i rodinný oběd, pro studenty sleva

Neomezená konzumace pizz, příloh či dezertů má několik pravidel. Prvním z nich je, že hosté musí přijít alespoň ve dvou. Každý zákazník sedící u stolu za sebe platí, výjimkou je pouze dítě do 110 centimetrů výšky, které má v doprovodu dvou dospělých All you can eat zdarma. „Jde o ideální příležitost například pro rodinný oběd,” doplňuje Horný. Pro studenty si pak pizzerie připravila slevu 20 korun na všechny verze All you can nabídek. 

  • Na All you can eat musí být minimálně dva hosté
  • Ceny za All you can eat se pohybují v rozmezí 229 kč/os až 299 kč/os
  • Další pizzu si lze objednat až po snězení předešlé
  • Všichni sedící u jednoho stolu musí zaplatit
  • Jídlo nelze zabalit s sebou
  • Děti do 110 cm v doprovodu dvou dospělých mají All you can eat zdarma

Snažíme se předejít plýtvání

Dalším pravidlem pak je, že si může host objednat další pizzu až poté, co spořádá dříve objednanou. „Snažíme se vyhnout situacím, kdy by si člověk objednal pět pizz, ochutnal z každé kousek a pak odešel. Totéž platí i u příloh a dezertů. Chceme co nejvíce předejít v plýtvání,” vysvětluje marketingový specialista pizzerie. Jídlo si lidé taktéž nelze nechat zabalit s sebou.

Výběr z 18 druhů nebo složení vlastní pizzy

Pepperoni, Quattro Formaggi, Diavola nebo milovaná i nenáviděná Hawaii. A k tomu dalších patnáct druhů pizz, pět druhů příloh, dva druhy dezertů a možnost poskládat si pizzu z ingrediencí podle vlastního výběru.

„Nabídka závisí na balíčku, který si člověk zvolí. Verze Basic za 229 korun na osobu nabízí neomezenou konzumaci čtrnácti druhů pizz. U verze Standard za 249 lze k tomu doplnit přílohy a složit si vlastní pizzu ze tří ingrediencí. U Premium za 299 korun si člověk může dát úplně všechno, co máme v nabídce či skládat pizzy z pěti ingrediencí,” vysvětluje Horný. 

Novinky na obzoru

Vedle zavedené nabídky čekají zákazníky v Domino’s Pizza i různé novinky. Jednou z nich je například kebab pizza. „Ta je od počátku velmi populární, proto jsme rozšířili nabídku také o hovězí cheeseburger pizzu a kuřecí chickenburger pizzu. Snažíme se, aby u nás zákazníci vždy objevili něco nového,” uzavírá Horný s úsměvem.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Pizza, Dominos, Brno, All you can eat

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brno má první All You Can Eat pizzerii ve městě  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.