Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Tip na dámskou jízdu: užijte si víkend se cvičením i wellness v Beskydech

PR článek

Chcete si zpříjemnit podzim, zahřát se v termálních bazénech a vyhřáté sauně a ještě si vylepšit kondičku a posílit imunitu? Tak to si určitě naplánujte v říjnu cestu do Beskyd! Resort Valachy Velké Karlovice pořádá dva tematické pobyty, které vám tohle všechno splní. Wellness víkend aneb Valašský víceboj je skvělým tipem na dámskou jízdu naplněnou cvičení i relaxací. Nebo se naučte běhat na Běžecké škole Miloše Škorpila ve Spa hotelu Lanterna.

Wellness víkend se 17 lekcemi cvičení (14. – 16. října)

Wellness víkend pro všechny aneb Valašský víceboj je skutečným hitem mezi pobyty Resortu Valachy. O prodlouženém víkendu 14. až 16. října na vás ve Wellness hotelu Horal opět čeká spousta lekcí cvičení, které můžete dle libosti prostřídat s relaxací.

Nabídky sportovních aktivit je pestrá a je z čeho vybírat! Jistě objevíte i sport, který ještě neznáte a rády vyzkoušíte. Připraveno je celkem 17 lekcí – různé druhy jógy, Dance aerobic, Body Work, CrossFit Tabata a Roller, Spinning, BHS, Port de Bras, Fit Ball, DrumsToFit a další. To vše doplní InBody – diagnostika složení vašeho těla.

Kromě toho máte v ceně také relaxační masáž v délce 50 minut, snídani, večeři a po celou dobu pobytu neomezený vstup do Wellness Horal s termálními bazény, saunovým světem a kardio fitness. Když si tomu přimyslíte i procházku v krásné podzimní krajině, je jasné, že vás čeká opravdu úžasný víkend, který si nejlíp užijete se stejně naladěnou kamarádkou.

Více informací a rezervace

Běžecká škola Miloše Škorpila (16. – 19. a 20. – 23. 10.)

Pokud rádi běháte, nebo byste s tímto sportem chtěli začít pod odborným vedením, vydejte se do Spa hotelu Lanterna na Běžeckou školu Miloše Škorpila. Naučíte se správně běhat nebo si vylepšíte techniku pod vedením ikony českého běhu v nádherné přírodě a vedle tréninku a společných výběhů nebudete ochuzeni ani o potřebný odpočinek. Po celou dobu totiž máte neomezený vstup do hotelového L-Spa s bazénem a saunami a do blízkého Wellness Horal s termálními bazény, kardio fitness a vyhlášenými saunovými rituály.

První termín 16. – 19. 10. je určen pro začátečníky, termín 20. – 23. 10. pro pokročilé, kteří to navíc mohou spojit s účastí v závodu Běhej Valachy v sobotu 22. 10. jen kousek od Lanterny.

Klidně s sebou můžete vzít i partnera či kamarádku, kteří běhat nechtějí. Zatímco vy budete sportovat, oni si snadno najdou jinou zábavu – wellness, golf, cyklistiku (v resortu je půjčovna elektrokol) nebo procházky.... Nebo i naopak. Ať je to jakkoli, každý si najdete to své a večer si pak společně vychutnáte bazén, vyhřátou saunu a skvělou gastronomii Lanterny.

Více informací a rezervace

Ohodnoť článek

Štítky Valachy, wellness, hotel Horal, Velké Karlovice, Beskydy, bazén, Miloš Škorpil, hotel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tip na dámskou jízdu: užijte si víkend se cvičením i wellness v Beskydech  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.