Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Dělníci uvěznili v centru Brna auto ze Slovenska. Nikdo neví, co s ním

Ke kuriózní situaci došlo v centru moravské metropole, kde ve Veselé ulici už několik týdnů stojí uprostřed staveniště zaprášený automobil se slovenskou espézetkou. O vůz nikdo nejeví zájem, a tak jej stavaři oplotili a pokračují navzdory překážce v pracích. 

Patrně stále pojízdný automobil značky Škoda nesoucí poznávačku vnitrozemského státu ze střední Evropy poutá už několik týdnů pozornost kolemjdoucích. O vůz zřejmě majitel ztratil zájem, a tak ho dělníci oplotili, aby nepřekážel v průjezdu. „Standardně se postupuje tak, že stavebník přivolá městskou policii, která vyhledá vlastníka a uskuteční odtah. V tomto případě se ale zřejmě majitele nepodařilo najít, takže auto tam stojí,“ popsal Drbně Mario Pakes, stavbyvedoucí ze společnosti Adamek Gas, která jednou z více firem, jež v lokalitě pracují. 

Podle mluvčího brněnských strážníků Jakub Ghanema platí pro automobily na stavbě speciální režim. „Od odtahu rozhoduje v takovém případě stavbyvedoucí. Strážníci nemají pravomoc nařídit odtah ze staveniště,“ vysvětlil Ghanem. 

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto

Štítky Brno, Auto, Odtah, Stavba, Slovensko, ŠKODA AUTO a.s., střední Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jiří Černý

Škoda nesoucí poznávačku vnitrozemského státu ze střední Evropy - bože, to už je svět tak v rektu, že nejde napsat, že vůz měl slovenskou SPZ?

Úterý, 24. května 2022, 07:49Odpovědět

Baron Kocharovski

„Od odtahu rozhoduje v takovém případě stavbyvedoucí. Strážníci nemají pravomoc nařídit odtah..." :-D :-D :-D a tady se přímo v praxi ukazuje, že MĚSTSKÁ POLICIE ja parta SRÁ*ČŮ bez pravomocí! :-D :-D :-D i stavbyvedoucí má větší pravomoce! (a tak je to v pořádku), protože stavbyvedoucí nemůže být "JELITO!"

Čtvrtek, 19. května 2022, 13:18Odpovědět

Dělníci uvěznili v centru Brna auto ze Slovenska. Nikdo neví, co s ním  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.