Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Vrať se nám, Denisko. Ženu z Brna, která je v ohrožení života, blízcí stále pohřešují

Jihomoravští policisté již více než týden marně pátrají po mladé ženě, která se nevrátila domů. Denisa z Brna potřebuje medikaci a podle svých blízkých může být v ohrožení života. Denisko naše, vrať se nám prosím, vzkazují ženě přátelé.

Na návrat dcery, sestry a kamarádky čekají už od odpoledne 7. března zoufalí blízcí dvacetileté Denisy z Brna. Podle informací policistů nepřišla mladá žena domů z centra města. Naposledy měla být spatřena v Grohově ulici, nacházet se ale může kdekoli. Pohřešování Denisy ještě umocňuje fakt, že Brňanka akutně potřebuje léky a bez nich je ohrožená na životě. 

Aby Denisini blízcí rozšířili informace o pohřešované ženě mezi veřejnost, založili facebookovou skupinu Hledá se Denisa Tirpáková. „Prosíme, kdo můžete, sdílejte a dívejte se kolem sebe, vylepujte plakáty, nebo se s námi zapojte do pátrání," naléhají ve zprávách.

Podle Denisiny kamarádky Báry, kterou redakce Drbny oslovila, se od minulého týdne neobjevily žádné nové informace, které by pátrání posunuly kupředu. Denisině rodině tak nezbývá, než nadále doufat, že se žena v pořádku vrátí domů. „Denisko naše. Vrať se nám prosím. Myslíme na tebe, moc nám chybíš. Modlíme se za tebe," vzkázala Bára.

Nové zprávy o pohřešované nemají ani jihomoravští policisté. Denisu je možné poznat podle tetování na levém předloktí a jizev na obou předloktích. „Žena je menší postavy (168 až 170 cm) a má hnědočerné vlasy. V nose nosí piercing. Oblečená byla do černých kalhot a černé bundy. Na zádech pak měla menší růžový batoh. Jestliže víte, kde by se mohla pohřešovaná žena zdržovat, volejte neprodleně tísňovou linku 158," uvedl policejní mluvčí Petr Vala.


Pohřešovaná dvacetiletá Denisa byla naposledy spatřena v centru Brna

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Archiv rodiny, Jan Luxík

Štítky pátrání, pohřešovaná, policie, Brno, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vrať se nám, Denisko. Ženu z Brna, která je v ohrožení života, blízcí stále pohřešují  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.