Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vyrazte na víkend nabitý cvičením i relaxací do Wellness hotelu Horal

PR článek

Potřebujete po zimě dobít energii a třeba si dát i trochu do těla? Udělejte si čas o druhém dubnovém víkendu a vyrazte do Velkých Karlovic. Ve Wellness hotelu Horal v Resortu Valachy na víkend 8. až 10. dubna opět chystají oblíbený Wellness víkend pro všechny, který je tradičně zasvěcený lekcím cvičení, ale i odpočinku v probouzející se přírodě Beskyd. Ideální příležitost vyrazit s kamarádkou či kamarádkami a užít si společně dámskou jízdu.

Karlovický hotel Horal je k tomu ideální místo. Patří bez nadsázky k tomu nejlepšímu v oblasti wellness, co můžete zažít nejen v Beskydech, ale i v rámci celé republiky. Rozprostírá se nad typickým valašským údolím Léskové, uprostřed lesů a luk, které právě v tomto období rozkvétají svěžími barvami. Hotel je vyhlášený relaxačním centrem Wellness Horal, kde můžete k odpočinku využít tři termální bazény, fitko, útulný saunový svět a pestrou nabídku asijských masáží. Třešinkou na dortu jsou zdejší saunové rituály, které se konají až devětkrát denně.  

Při dubnovém Wellness víkendu tu navíc pro vás bude připraven tým zkušených sportovních instruktorů a vy si můžete sami sestavit svůj harmonogram cvičení z nabídky jejich lekcí – například Body work, CrossFit, Tabatu, Roller Fyzio, Port de Bras, Fit Box, Fit Ball, DrumsToFit, Pilates Over ball, ale i „klasiku“ - spinning, jógu či dance aerobik. 

V ceně je také diagnostika InBody pro každého účastníka a relaxační masáž v délce 50 minut. A až budete mít aktivit „pod střechou“ dost, stačí jen vyjít z hotelu a můžete si dopřát klidnou procházku okolní přírodou po některé ze značených tras. Zkrátka ideální víkend, jenž zažene jarní únavu. Zbývají už jen poslední volné pokoje, neváhejte si ten svůj včas rezervovat. A pokud to nestíháte teď v dubnu, můžete si rezervovat další termín v říjnu. Více informací

Ohodnoť článek

Štítky hotel, Rekreace, wellness, Valachy, Beskydy, Velké Karlovice, relax, příroda, CrossFit

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyrazte na víkend nabitý cvičením i relaxací do Wellness hotelu Horal  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.