Počasí dnes24 °C, zítra17 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Úředníci ve Znojmě budou nově pracovat i v sobotu

Vyřídit si potřebné záležitosti na Městském úřadě Znojmo budou lidé nově moci i o víkendu. Služby správního odboru se zájemcům otevřou každou první sobotu v měsíci. Upravený provoz má vyjít vstříc těm, kteří nestíhají navštívit úřady v pracovním týdnu.

Služby v budově Pražská 59 mohou občané Znojma o víkendu poprvé využít v sobotu 5. února. Otevřeno bude od osmi do dvanácti hodin a v novém provozu bude městský úřad fungovat každý měsíc s výjimkou prázdninových měsíců července a srpna. Lidé si o víkendu mohou přijít požádat o vydání občanského průkazu, řidičského průkazu, pasu nebo využít služby Czech Point.

 Běžné úřední dny zůstanou zachovány a změna se netýká dalších budov úřadu. „Chceme vyjít vstříc především těm občanům, kteří si z pracovních či jiných důvodů nemohou svoje záležitosti na úřadě zajistit ve všední den. Odbor správní byl vybrán z toho důvodu, že se jedná o jeden z nejvytíženějších odborů městského úřadu,“ vysvětlil znojemský starosta Jakub Malačka (nez.).

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky městský úřad, otvírací doba, Znojmo, obecní úřad, Czech POINT

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Úředníci ve Znojmě budou nově pracovat i v sobotu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.