Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Důchodce v domech s pečovatelskou službou potěšila štědrá nadílka

Krásné Vánoce připravili obyvatelům blanenských domů s pečovatelskou službou štědří lidé, kteří věnovali důchodcům dárky v rámci dobročinné akce Daruj radost seniorům. Těm dárečky, o které si sami napsali, vykouzlily úsměv na tváři a zpříjemnily prožití vánočních svátků.

Obyvatelé dvou blanenských domů s pečovatelskou službou dostali vánoční dárky. Darovali jim je lidé v dobročinné akci Daruj radost seniorům, kterou již podruhé společně zorganizovaly pizzerie Pizzazz a noviny Monitor. Pořadatelé akce seniorům z domů v ulicích Pod Javory a 9. května přivezli téměř 150 vánočních dárečků, které obdarovaným vykouzlily úsměv na tváři. „Všem, kteří se akce aktivně zúčastnili a prostřednictvím zakoupených dárků zpestřili adventní čas blanenským seniorům, patří velký dík,“ řekl za pořadatele Martin Müller.

Přání konkrétních seniorů se letos objevila na vánočním stronku v Pizzazz. Návštěvníci restaurace měli možnost dárečky zakoupit, nebo na ně do kasičky přispět finančním obnosem. Druhý ročník akce se u obyvatel domů s pečovatelskou službou setkal s úspěchem. „Dárky z lásky jsou pro nás těmi nejkrásnějšími. Děkujeme všem, kterým nejsme lhostejní, a myslí na nás. Dárečky nám udělali velkou radost,“ nešetřila slovy díků za všechny obyvatele blanenských domů s pečovatelskou službou paní Jaromíra.


Obdarované seniorky z Blanska měly z dárečků radost.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Martin Müller

Štítky Vánoce, domov pro seniory, senioři, nadílka, dům, pečovatelská služba, Martin Müller

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Důchodce v domech s pečovatelskou službou potěšila štědrá nadílka  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.