Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Novém Lískovci vzniklo workoutové hřiště a BMX dráha díky Dáme na vás  

PR článek

Na konci října bylo slavnostně otevřeno nové hřiště u veřejného sportovního areálu Pod Plachtami v Brně – Novém Lískovci. Projekt na vytvoření nevšedního přírodního hřiště pro rodiny s dětmi, pro chvíle zábavy na venkovních prolézačkách a také možnosti posilování podal pan Jaroslav Kovařík v roce 2019 do participativního rozpočtu Dáme na vás s názvem „Děti patří na hřiště!“. V celoměstském hlasování se projekt umístil na 10. místě. 

Chtěl jsem navrhnout pro obyvatele města Brna a zejména Nového Lískovce realizaci zábavného, přírodního hřiště, s využitím neudržované, zarostlé plochy na okraji veřejného sportovního areálu Pod Plachtami v Brně – Novém Lískovci,“ upřesnil navrhovatel projektu pan Kovařík.   

Díky tomuto projektu z participativního rozpočtu Dáme na vás se podařilo vyčistit a zvelebit další prostor určený pro trávení volného času. Stávající sportoviště se podařilo zmodernizovat a prodloužit dráhu pro BMX kola a zároveň bylo vybudováno nové dětské hřiště doplněné o prolézačky, balanční prvky a místo na workout. 

Výstava a hlasování 

Nyní mohou občané Brna vybírat z 67 projektů v celkové hodnotě 144 milionů korun. Hlasovat může každý občan města Brna starší 18 let, k dispozici má celkem 5 kladných hlasů a 2 hlasy záporné. Hlasovat lze elektronicky od 1. do 30. listopadu na damenavas.brno.cz nebo přes full účet na brnoid.cz.  

Již pátým rokem jsou finálové projekty veřejně prezentovány na každoroční výstavě projektů na náměstí Svobody, odkud se výstava 9. listopadu přesune na Malinovského náměstí, kde bude až do konce listopadu. Nyní máte příležitost v průběhu listopadu hlasovat pro projekty, které zpříjemní život ve vašem okolí.

Ohodnoť článek

Štítky dáme na vás, participace, Brno, Hřiště, Nový Lískovec, projekt

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Novém Lískovci vzniklo workoutové hřiště a BMX dráha díky Dáme na vás    |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.