Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Využijte nové příjezdové cesty do Globusu Brno a vyhrajte plnou nádrž zdarma

PR článek

V minulých měsících jste si mohli všimnout stavebních prací v blízkosti hypermarketu Globus Brno. Výsledek už nyní poskytuje zákazníkům pohodlnější příjezd do Globusu i rychlejší cestu zpět. Vedle bohaté akční nabídky pro vás Globus také připravil soutěž o plnou nádrž zdarma.

Celková přestavba příjezdové cesty do Globusu trvala pět měsíců. Kromě velkého kruhového objezdu, který se proti původnímu částečně rozšiřuje na dva jízdní pruhy, byl vybudován ještě jeden menší kruhový objezd na místě původní křižovatky – „téčka“.

Rychlejší příjezd do hypermarketu i odjezd z Globusu zajistí kromě rozšíření kruhového objezdu také přidání dvou odbočovacích pruhů „bypassů“ na příjezdu i odjezdu přímo na Svitavy, kdy řidiči nemusí zajíždět na kruhový objezd, ale mohou odbočit už před ním.

S rekonstrukcí samotného kruhového objezdu bylo nutné provést mnoho dalších prací, ať už to byly přeložky stávajících rozvodů plynu, kanalizací, elektro rozvodů, ale i nový chodník od Ivanovic až po samotný hypermarket. Začátkem listopadu budou dokončeny i všechny stavební drobnosti a nic tak nebude bránit pohodlné cestě za vašimi nákupy.

Soutěž, díky které si cestu do Globusu užijete ještě více.

Globus rozdává benzín i naftu a plní nádrž vašeho vozu. Stačí, když v období od 4. 11. do 10. 11. 2021 nakoupíte v hypermarketu Globus Brno min. za 300 Kč, vyplníte soutěžní kupon u své účtenky a budete mít štěstí při losování. Tři výherci získají poukaz na plnou nádrž pohonných hmot, který mohou uplatnit na čerpací stanici Globus Brno. Podrobnější informace o soutěži získáte zde.

Akce, vlastní výroby i 25 let tradice

Letos v listopadu uplyne přesně 25 let od otevření prvního hypermarketu Globus – v Brně. Vlastní řeznictví je v Globusu od samého začátku. Řezníci zde denně bourají čerstvé maso, které okamžitě nabízí k prodeji, nebo z něj přímo na místě vyrábí uzeniny a jiné speciality. V zázemí prodejny se nachází také vlastní pekařství a restaurace. Pekaři v Globusu pečou tradičním řemeslným způsobem, základem každého chleba je pravý žitný kvas. V Restauraci Globus se vaří podle tradičních receptur a z čerstvého masa z vlastního řeznictví. 

Už plánujete příští nákup? Podívejte se sem, co si přidat na seznam, abyste nakoupili výhodně.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Globus, Brno, Nakupování, Benzín, nádrž, kruhový objezd, soutěž, Svitavy, Ivanovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Využijte nové příjezdové cesty do Globusu Brno a vyhrajte plnou nádrž zdarma  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.