Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Samsung pomáhá domácnostem po tornádu: daruje 281 spotřebičů za 2,4 miliony Kč a servis zdarma

Společnost Samsung pomáhá lidem zasaženým ničivým tornádem, které se přehnalo Břeclavskem a Hodonínskem. Potřebným daruje chladničky s mrazákem, pračky, pračky se sušičkou, tablety a poskytne jim i bezplatný mimozáruční servis na domácí spotřebiče poškozené tornádem.

Na konci června jsme všichni s hrůzou v očích pozorovali ničivou sílu tornáda, které se objevilo na Břeclavsku a Hodonínsku a vzalo střechu nad hlavou mnoha lidem. Společnost Samsung chce lidem pomoct překonat toto nelehké období. Uvědomuje si, že opravami zdí a střech to nekončí, že lidé potřebují komunikovat, prát si i chladit potraviny. To je oblast, kde může Samsung pomoct a proto daruje 281 domácích spotřebičů v celkové hodnotě 2,4 milionu korun. Pokud vám tornádo poničilo vaše stávající domácí spotřebiče Samsung, ozvěte se na infolinku a oni vám rádi poskytnou bezplatný mimozáruční servis. Ten si můžete jednoduše objednat na telefonním čísle 800 726 786 a to až do 31. srpna 2021. Během komunikace s infolinkou uveďte, že se jedná o domácnost postiženou tornádem na Moravě. 

Distribuci darovaných spotřebičů zajistí Diecézní charita Brno, která provádí pravidelné sociální šetření v jednotlivých domácnostech. „Pomoc rozdělujeme podle míry poškození obydlí a také úrovně sociálního znevýhodnění. Zvlášť se zaměřujeme na osamělé seniory, samoživitele, rodiny s více dětmi nebo nemocné. Jsme rádi, že díky podpoře společnosti Samsung můžeme lidem nabídnout i elektronické vybavení do domácnosti. To vše jsou praktické věci, které lidé na jižní Moravě potřebují, aby se mohli co nejdříve vrátit k běžnému životu,“ říká ředitel Diecézní charity Brno Oldřich Haičman.

Víc informací o pomoci najdete na stránkách Diecézní charity Brno na adrese dchb.charita.cz nebo na stránkách společnosti Samsung na www.samsung.cz. „Těší nás, že naše spotřebiče můžou takto pomáhat skutečně potřebným lidem. Pokud patříte mezi ně, neváhejte a o pomoc se přihlaste. A pokud je někdo takový mezi vašimi příbuznými či známými, budeme rádi, když mu tuto informaci předáte,“ říká Zuzana Mravík Zelenická, manažerka společenské odpovědnosti Samsung Electronics.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva

Štítky Samsung, Pomoc, Charita, tornádo, domácí spotřebič, Diecézní charita Brno, okres Hodonín, Samsung Electronics, pračka, okres Břeclav, Oldřich Haičman, Morava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Samsung pomáhá domácnostem po tornádu: daruje 281 spotřebičů za 2,4 miliony Kč a servis zdarma  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.