Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vyhrajte s Kolem štěstí Škodu Fabia Combi

PR článek

Jaké auto miluje snad úplně každý Čech? Ano, jde o ty z mladoboleslavské Škody, které jsou symbolem naší šikovnosti i národní hrdosti. A kterých jezdí nejen v ČR, ale i po Evropě a zbytku světa miliony. Asi i proto je faktem, že se na novou Fabii mnohdy čeká třeba i třičtvrtě roku.

Přečtěte si také: „Musel jsem si dát panáka.“ Tiket Sportky z trafiky nadělil muži 5,3 milionu, peníze rozdá

Fabia v populární prodloužené verzi Combi může být vaše mnohem dřív. Odteď si ji můžete vytočit na Kole štěstí Sazka Klubu, který v průběhu května až července rozdá dokonce dva kusy tohoto autohitu.

Čím víc kartu používáte, tím větší šance na výhru

Dostat se do hry je přitom úplně jednoduché - stačí pravidelně používat svoji klubovou Sazka kartu. A protože účast v soutěži není nikterak limitovaná, nezapomeňte svoji kartu vyndat z peněženky pokaždé, když si půjdete pro stírací los nebo tiket do loterie od Sazky.

Termíny soutěže o Škodu Fabia Combi

1. kolo: 3. května - 13. června 2021
2. kolo: 14. června - 25. července 2021

Hlavní výhra v podobě Škody Fabie Combi ale rozhodně není tím jediným, oč se v Sazka Klubu hraje. Oblíbená soutěž Kolo štěstí je totiž dalším způsobem, jak vyhrát, Sazka takto každý měsíc rozdá tisíce cen za miliony.

Jak Kolo štěstí funguje v 7 jednoduchých krocích

1. Kola štěstí se mohou zúčastnit pouze členové Sazka Klubu.

2. Poté, co klubovou Sazka kartu použijete při nákupu losu nebo tiketu, dostanete druhý den SMS zprávu s linkem do hry Kolo štěstí.

3. Po rozkliknutí odkazu se dostanete na stránku s Kolem štěstí, kde si můžete zatočit.

4. Až se Kolo štěstí zastaví, máte šanci získat finanční výhru v řádu desetikorun, trefit ale můžete až 1000 Kč.

5. Vyhraná částka se vám uloží na Sazka kartu.

6. Peníze můžete použít na nákup nového losu či tiketu do loterie, anebo si je vyzvednout v hotovosti, když při příští návštěvě prodejny s terminálem Sazky předložíte svoji klubovou kartu.

7. Nevyhráli jste okamžitou výhru? Jde snad o ještě lepší zprávu! V takovém případě jste zařazeni do slosování o hlavní prémii měsíce, tedy nyní o onu Škodu Fabia Combi!

Šťastná čísla i informace o výhře

Není to ale jen soutěž Kolo štěstí, proč členů Sazka Klubu neustále přibývá. Uložte si na Sazka kartu svá šťastná čísla a v obchodě se nebudete muset zabývat zdlouhavým vyplňováním tiketu. Vsazeno tak budete mít za pár chvil. Pokud navíc vyhrajete, dostanete od nás podle svého přání buď email, nebo SMS, a žádná výhra vám tak už neuteče.

Nyní navíc můžete mít svoji klubovou kartu přímo v aplikaci Sazky. K přidání stačí mít po ruce svoji Sazka kartu a chytrý telefon s nainstalovanou apkou. Po jejím otevření v dolním menu stisknete tlačítko Sazka karta a pomocí fotoaparátu se vám pak karta do aplikace Sazky naskenuje.

Jestli zatím členem Sazka Klubu nejste, není nic jednoduššího, než to napravit. Registrovat se lze na prodejním místě s terminálem Sazky, kterých jsou tisíce po celé republice. Klikněte si pro to nejbližší na tento odkaz.

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Ohodnoť článek

Štítky Škoda Fabia, kolo štěstí, soutěž, výhra, Sazka, Evropa, Česko, Sportka, Ministerstvo financí České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyhrajte s Kolem štěstí Škodu Fabia Combi  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.