Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Ve Slavkově se otevírá nové odběrové centrum

V informačním centru na Palackého náměstí ve Slavkově se od zítřka otevírá nové odběrové centrum antigenního testování na COVID-19. Fungovat bude každý všední den a testování bude zdarma. Rezervovat termín bude možné dva týdny dopředu.

Bezplatné antigenní testování je možné provést u každého, kdo má pojištění u veřejné české zdravotní pojišťovny. Před odběrem je nutné se minimálně den předem objednat na daný termín na stránkách  http://rezervace.nemtisnov.cz/slavkov/. „Prosíme zájemce o testování, aby na místo přišli s již vytištěným čestným prohlášením. Díky tomu zajistíme plynulejší provoz centra,“ uvedla za slavkovskou radnici Veronika Slámová.

Po odběru vzorku z nosohltanu je třeba vyčkat na místě deset minut na výsledek testu. Provoz odběrového centra bude zajišťovat tišnovská Nemocnice a odběry budou provádět i zdravotníci ze Slavkova. „Věřím, že nové slavkovské odběrové centrum, pomůže zvládnout epidemiologickou situaci v celém regionu,“ uvedl slavkovský starosta Michal Boudný (ČSSD).

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Město Slavkov

Štítky Slavkov, antigenní testy, odběrové místo, ČSSD

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve Slavkově se otevírá nové odběrové centrum  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.