Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Muž z Brna se upálil kvůli koronavirové krizi

34letý muž z Brna se o víkendu ve své chalupě v Březníku na Třebíčsku polil benzínem a následně se zapálil. Zraněním podlehl v nemocnici. Důvodem tragédie byla údajně existenční nejistota způsobená pandemií koronaviru, jak uvedl deník Blesk.

Přivolaní záchranáři našli zraněného ve velmi vážném stavu. Vše nasvědčuje tomu, že šlo o sebevraždu. „V sobotu odpoledne jsme vyslali leteckou záchrannou službu popálenému muži ve spolupráci s rychlou záchrannou službou Vysočina, která jej již po našem příletu měla v péči. Zajistili mu dýchací cesty a dali mu plicní ventilaci,“ uvedla mluvčí jihomoravských záchranářů Hedvika Kropáčková.

Tragédii nyní vyšetřují policisté. „Na základě prvotního šetření jsme nezjistili, že by měla na nešťastné události podíl jiná osoba. Případ v současné době prověřujeme. Zjišťujeme příčinu a související okolnosti,“ uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Zranění, která utrpěl, byla velmi vážná. „Muž utrpěl popáleniny druhého až třetího stupně téměř na osmdesáti procentech těla a převezli jsme jej na popáleninové centrum Fakultní nemocnice Brno,“ doplnila Kropáčková. 

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři , | Foto Pixabay

Štítky sebevražda, upálení, Brněnsko, benzín, Brno, koronavirová krize, pandemie covidu-19, okres Třebíč, Březník, Blesk, Kraj Vysočina, Fakultní nemocnice Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž z Brna se upálil kvůli koronavirové krizi  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.