Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Stavební veletrh je zrušený, další se uskuteční v únoru 2022

S ohledem na nastavení protiepidemických opatření zrušili organizátoři letošní Stavební veletrh. Ten se měl uskutečnit v náhradním termínu koncem dubna. Zájemci o stavebnictví a bydlení si tak budou muset rok počkat.

Vzhledem k vývoji současné epidemiologické situace a opatřením zrušilo vedení Veletrhů Brno letošní ročník Stavebního veletrhu Brno veletrhu Dřevo a stavby Brno a veletrhu nábytku a interiérového designu MOBITEX. Další inspiraci a setkání s odborníky pro fanoušky stavebnictví a bydlení nabídne veletrh a rok, v termínu 23.-26. února 2022.

Podle generálního ředitele Veletrhů Brno Jiřího Kuliše nelze veletrh v současné nejistotě připravovat a uspořádat. „Soubor protiepidemických opatření PES bohužel řadí veletrhy do kategorie s nesrovnatelnými subjekty jako zoologické zahrady, muzea, galerie. Obchodní podstata veletrhu, potřebnost veletrhu pro velkoobchod a výměnu informací zůstává nepochopena, i když jsme navrhli relativně přísná bezpečnostní opatření pro konání veletržních akcí,“ sdělil Kuliš.

Přípravy ukončili

Výhledově se nechystá uvolnění pořádání hromadných akcí a rozjet Stavební veletrh v původně zamýšleném náhradním dubnovém termínu je také nemožné. „Přípravy jsme ukončili s ohledem na snížení rizika zmařených investic do přípravy na straně vystavovatelů a nás jako organizátora,“ uvedl ředitel projektu Martin Videczký.

Pro profesní svazy, partnery a vystavovatele jsou stavební veletrhy důležitou možností, jak se zviditelnit a prezentovat, podporují tedy jejich konání. „Veletrh je vždy ideální příležitostí pro bezprostřední kontakt nejen s obchodními partnery, ale také se spotřebiteli,“ myslí si prezident Cechu topenářů a instalatérů ČR Bohuslav Hamrozi.

Ohodnoť článek

Autoři

Štítky Brněnské veletrhy, bvv, Stavební veletrh, stavebnictví, bydlení, veletrh, Veletrhy Brno, Brno, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stavební veletrh je zrušený, další se uskuteční v únoru 2022  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.