Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Erotická masáž jako vzrušující předehra

PR článek

Není úžasný pocit, když víš, že dokážeš někomu přinést tak intenzivní potěšení, a to pouze za pomoci doteků? Kdo by odmítl příjemnou masáž svalů, která má za následek radostné uvolnění? Promasíruj a uvolni své drahé polovičce i intimní oblasti, dopřej jí, ať zakusí dvojité vzrušení!

Pro plynulý průběh masáže je nutné tělo namazat. Pořiď si masážní olej, v tomto případě by byl nejlepší volbou takový, který lze použít i jako lubrikant a je bezpečný pro styk s genitáliemi. Mírně olej zahřej, nalej ho mezi své dlaně a poté rozetři.

Návod na erotickou masáž

Nech svého milého, ať si lehne na břicho a podlož mu oblast pánve měkkým polštářem. Poté si klekni mezi jeho mírně roztažené nohy a zábava může začít!

Začni u oblasti šíje a zad. Použij krouživé pohyby ve směru hodinových ručiček. Dále postupuj níž směrem dolů po páteři a zůstaň dole u hýždí. Použij opět krouživé pohyby a jemně přitlač. Neopomeň žádnou oblast, a to ani anální = třeba s použitím análního vibrátoru. Poté postupuj až k dolním končetinám, přes stehna až k lýtkům a chodidlům. Následně obrať svého milého na záda, používej jemné hlazení v oblasti hrudníku a směřuj ještě níž. Okolo břicha se vyhni přílišnému tlaku. Po pár chvílích se přesuň ke genitáliím.

Masáž penisu

Začni s mírným natahováním a protahováním penisu. Poté chyť do ruky varlata a jemně je promačkej. Následně se vrať k penisu a opět ho mírně natáhni. Přesuň se k žaludu a pomalu jím toč po směru hodinových ručiček. 

Masáž vagíny

Začni s jemnými krouživými pohyby v oblasti klitorisu. Poté prováděj jemné tažené pohyby směrem dolů k vaginálnímu otvoru.  Následně zasuň dva prsty do pochvy a jemně ohýbej konečky prstů. Pokud je to partnerce příjemné, přidej více prstů nebo zrychli.

Každá část si zaslouží pozornost. Pokračuj dle libosti a fantazie. Ty přeci nejlépe víš, co má tvůj partner či partnerka nejraději. Pokud máš chuť, zakonči masáž orálem a nezapomenutelným orgasmem!

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky erosstar, erotická masáž, předehra, masáž, penis

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Erotická masáž jako vzrušující předehra  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.