Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Oživujeme centrum Brna, pomůžete nám svou nemovitostí?

PR článek

Novostavby a developerské projekty vznikají většinou na periferiích a okrajových částech Brna. My hledáme zanedbané nemovitosti přímo v centru města a zkrášlujeme ho. Prodejte nám svou nemovitost a podílejte se na oživení centra Brna. Přečtěte si, jak ve společnosti Endeka pracujeme.

Domy pečlivě rekonstruujeme s ohledem na původní stav

Naším cílem není levně koupit a draze prodat. Chátrající domy a byty renovujeme s ohledem na původní vzhled i architekturu okolních nemovitostí a kombinujeme vkusný starodávný interiér s moderními prvky. Přitom si dáváme záležet na každém designovém i technickém detailu a rekonstrukci bereme doslova od podlahy. Ke spokojenosti původních i budoucích majitelů.

Milujeme štatl a chceme, aby byl hezčím místem k životu

V Brně se potkávají různé architektonické styly a vytvářejí pestrý koktejl staveb, který nám moc chutná. Proto chceme pestrou brněnskou architekturu dál rozvíjet i v našich projektech. Budovy rekonstruujeme a stavíme třeba v krásných čtvrtích jako jsou Židenice, Chrlice, Pisárky nebo nejužší centrum Brna.

Bereme ohledy na vaše požadavky i emoce

Prodej nemovitosti je vždy citlivá záležitost, a podle toho k ní také přistupujeme. Na nic nespěcháme, dáme vám čas k pohodlnému přestěhování a mezitím vyřídíme potřebná povolení. Každý rok rekonstruujeme jen několik domů a před ziskem upřednostňujeme perfektně řemeslně provedenou rekonstrukci. Vy přitom vždy dostanete 100 % tržní hodnoty, protože ji na základě zkušeností a ověřených postupů dokážeme přesně odhadnout a jako přímý kupec si nebereme žádnou provizi.

Rekonstruujeme ohleduplně. Aby bylo Brno ještě krásnějším místem k životu.

Myslíme i na lepší životní prostředí pro Brňany

Brno má podle odborníků přiměřený poměr zelených ploch a zástavby. My chceme, aby to tak zůstalo. Proto využíváme existující stavby a dostáváme z nich maximum místo megalomanských developerských projektů, které rozšiřují města na úkor přírody. 

Pokud vlastníte nemovitost v centru Brna, prodejte ji společnosti Endeka a spolehněte se, že bude sloužit lidem další desítky let. Nabídneme maximální kupní cenu, vypracujeme potřebnou dokumentaci a postaráme se, aby vaše nemovitost tvořila budoucnost Brna.

Ohodnoť článek

Štítky endeka, nemovitosti, Brno, nemovitost, projekt, dům, Židenice, Chrlice, Pisárky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oživujeme centrum Brna, pomůžete nám svou nemovitostí?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.