Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

V Brně se ztratil chlapeček. Osmiletého školáka poznal všímavý řidič autobusu

Ve čtvrtek večer se na policii obrátili zoufalí rodiče, kteří už od odpoledne marně hledali svého osmiletého syna. Policisté rozjeli pátrací akci a fotografii chlapce rozeslali po Brně. Díky tomu si pak ztraceného školáka všiml pozorný řidič autobusu, který kontaktoval policii. Spolu pak chlapce předali rodičům.

Řidič brněnského autobusu pomohl policistům v úspěšné pátrací akci, která proběhla ve čtvrtek večer. Na obvodní oddělení do Komárova přišli nešťastní rodiče, kteří oznámili pohřešování osmiletého syna. Chlapec se ztratil odpoledne týž den a až do večera se ho neúspěšně rodiče snažili nalézt sami, než se obrátili na strážce zákona.

Pátrací akce se rozjela okamžitě a policisté o ztraceném chlapci informovali i další organizace. Jako správná volba se nakonec ukázalo rozeslat školákovu fotografii, podle které ho okolo osmé večerní poznal řidič brněnského dopravního podniku. Ten policistům zavolal, že chlapec se nachází v autobusu u Grandu. Díky řidičově všímavosti se tak chlapec dostal do bezpečí domů.

„Největší poděkování tedy patří pozornému řidiči autobusu, díky němu se chlapec do hodiny od oznámení vrátil v pořádku ke svým rodičům." uvedl mluvčí policie David Chaloupka.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Autobus, pátrání, chlapec, řidič, policie, Brno, řidič autobusu, Dopravní podnik města Brna, Komárov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Brně se ztratil chlapeček. Osmiletého školáka poznal všímavý řidič autobusu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.