Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Oblíbený veřejný gril v Lužánkách má nového kamaráda, město pro velký zájem pořídilo druhý

Už od roku 2015 do parku Lužánky, který slouží k relaxu i sportu, město pořídilo veřejný gril, který si mohou lidé zapůjčit a uspořádat si posezení u domácího jídla. Nyní pro velký zájem Brno pořizuje druhý. Gril město vyšel na necelých 400 tisíc korun.

Veřejný gril v Lužánkách se v hezkém počasí stává velmi oblíbenou atrakcí. Město se proto rozhodlo k dosavadnímu grilu pořídit další. Pronájem zařízení je levný a díky nemu si lidé mohou v parku uspořádat společnou událost s teplým domácím jídlem. 

První veřejný gril v Lužánkách se stal velmi oblíbený a zájemce o jeho pronájem musel správce parku často odmítat. Proto jsme se rozhodli v jeho blízkosti postavit druhé grilovací místo, které budou moci návštěvníci parku využívat. Princip pronájmu bude stejný jako u stávajícího zařízení, tedy pomocí online rezervačního systému. Placení je jednoduché pomocí sms. Za 2 hodiny zájemci zaplatí 50 Kč,“ uvedl 1. náměstek primátorky města Brna Petr Hladík.

Nový veřejný elektrický gril najdeme na stejném místě jako ten původní, a to nedaleko zastávky Pionýrská. O jeho provoz se stará Veřejná zeleň měst Brna, ta pečuje i o celý lužánecký park. 

 Nový veřejný elektrický gril stojí na stejném místě jako ten původní v blízkosti zastávky Pionýrská. Správcem je Veřejná zeleň města Brna, která se stará o celý park. Veškeré informace lidé najdou na webu. „Cena za jeho zakoupení a instalaci byla 394 tisíc korun. Celkově jsou k dispozici v Lužánkách 2 veřejné grily a na Špilberku jeden. Na přehradě bylo 5 grilovacích míst, k nimž se letos přidaly 2 nové,“ doplnil Petr Hladík. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Z. Kolařík

Štítky gril, Lužánky, Brno, Petr Hladík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oblíbený veřejný gril v Lužánkách má nového kamaráda, město pro velký zájem pořídilo druhý  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.