Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Obyvatelé Vracovic na Znojemsku si volili zastupitele. Komunisté získali sto procent hlasů

Občané Vracovic na Znojemsku si v sobotu zvolili nové zastupitele. Ve zdejších komunálních volbách podala kandidátku jen Komunistická strana Čech a Moravy, získala tedy 100 procent hlasů. Volební účast činila 42,50 procenta.

V obci po minulých volbách složili zastupitelé včetně starosty mandáty, a proto se volby konaly znovu. KSČM podala devítičlennou kandidátku, zastupitelstvo je sedmičlenné. Volit přišlo 68 lidí ze 160 a odevzdali 375 preferenčních hlasů. Nejvyšší počet hlasů získala Miloslava Zachová, dosavadní místostarostka. Předchozí starosta znovu nekandidoval.

V minulých volbách měla kandidátku tři skupení, a to KSČM, Za Vracovice a Pro Vracovice. Volby s více než 40procentní podporou vyhráli komunisté, kteří získali tři mandáty stejně jako uskupení Za Vracovice. Na uskupení Pro Vracovice připadl poslední mandát. Vracovice mají kolem 400 obyvatel, před dvěma lety byla volební účast přes 80 procent.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky volby, Vracovice, okres Znojmo, KSČM

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pavel Srbek

Soudružka Neradová byla zjevně v té druhé skupině lidí v té době co už zde bylo a slyšela samou sebechválu z oné skupiny. No vážená paní já jsem v té době také žil a určitě bych se vrátit mezi tu rudou sebranku nechtěl.

Pondělí, 14. prosince 2020, 22:54Odpovědět

Lenka Neradová

No a co? Už to tu jednou bylo a dokud to bylo, tak stát rozhodně nechudnul. Někdy nebyly banány, jindy vložky mezi nohy, ale když mne někdo okradl, tak šel sedět. Skoro všechny ceny byly na obalech a bylo fuk, esi nakupuju na Václaváku, nebo " horní dolní".

Pondělí, 14. prosince 2020, 14:08Odpovědět

Martin Vašek

Zdá se,že příznivci komunistů nevymírají jak nám tvrdí demokratická média.

Pondělí, 14. prosince 2020, 00:09Odpovědět

Obyvatelé Vracovic na Znojemsku si volili zastupitele. Komunisté získali sto procent hlasů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.