Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dárek pod vánoční stromeček? Zážitky v CENTRU BABYLON

PR článek

Vyhnout se předvánočnímu stresu a nakupovat dárky v klidu s předstihem? Kvůli aktuální situaci je výběr i nákup poněkud ztížen. Většina obchodů je nyní zavřena. Skvělým tipem na dárek, s kterým u svých blízkých určitě uspějete a pořídíte ho přímo z pohodlí domova, mohou být zážitky. Zážitky v CENTRU BABYLON. Jakmile pominou „horší časy“ se spoustou omezení, každý jistě po této vyčerpávající situaci ocení možnost opět se pobavit a zrelaxovat se.

Liberecké CENTRUM BABYLON na svém e-shopu nabízí vouchery na vstup do Aquaparku Babylon s originální steampunkovou  výzdobou a působivou Laser Show promítanou 3x denně. Zejména rodinu s dětmi potěšíte poukazem do babylonského Lunaparku ve stylu pouti, kde za jedno vstupné využijí spoustu zábavných atrakcí. Centrum nabízí také výhodné rodinné vstupenky. Tím ale výběr zábavních zážitků rozhodně nekončí. Pod stromeček můžete darovat i vouchery na Laser GameBowling nebo třeba návštěvu 4D KINA. No a extra porci zábavy můžete věnovat, když objednáte cenově výhodné kombinované balíčky zábavy.

Wellnes i privátní sauna

Pokud chcete blízké či přátele obdarovat spíše příjemným odpočinkem, pravou volbou je voucher na vstup do rozsáhlého Wellness centra Babylon. Tady si obdarovaní odpočinou jako v opravdových antických lázních. K dispozici zde je mnoho procedur či relaxačních prostor. Chcete překvapit náročnější osoby? Určitě nesáhnete vedle s voucherem do privátního Sauna klubu Afrikana. Tady si klienti v naprostém soukromí nerušeni ostatními návštěvníky užijí velkokapacitní saunu, ochlazovací bazének, Kneippův chodník, vířivku, relaxační lehátka či mísu čerstvého ovoce.

Objednávat můžete poukazy elektronické i tištěné - ty lze zaslat poštou. Mezi tištěnými vouchery naleznete mimo jiné i ty na ubytování ve WELLNESS HOTELU BABYLON. Takovým dárkem zaručeně zabodujete, ať už vyberete variantu s návštěvou většiny zábavních středisek nebo s neomezeným vstupem do Wellness centra. U obou pak nechybí volný vstup do liberecké zoo. Dopřát trochu přepychu můžete koupí voucheru na pobyt v luxusním apartmánu.

Nakupujte přes e-shop

Neváhejte, stačí jedno kliknutí na stránky e-shopu a z pohodlí domova si vyberte tu nejlepší zábavu a relaxaci pro vaše blízké, navíc výhodně s 10% slevou!

Více informací naleznete na www.CentrumBabylon.cz

Ohodnoť článek

Štítky centrum Babylon, Wellness hotel Babylon, vánoce, voucher, Centrum Babylon Liberec, internetový obchod, zábava, wellness, Laser game

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dárek pod vánoční stromeček? Zážitky v CENTRU BABYLON  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.