Počasí dnes20 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Kvůli výkopům bude až do konce listopadu uzavřený přechod na Křenové ulici

Až do konce listopadu bude kvůli práci na výměně kabelu nízkého napětí v brněnské Křenové ulici uzavřený přechod pro chodce přes Křenovou u křižovatky s Vlhkou. Řidiče práce omezí v přilehlé ulici Skořepka, kde zůstane jen jeden jízdní pruh, uvedla v tiskové zprávě Anna Dudková z brněnského magistrátu. Dělníci se objeví také na dalším místě v Brně.

Chodci si kvůli výkopovým pracím na nejbližší přechod poměrně zajdou

Omezení i na Křížkovského

Od pondělí až do konce června příštího roku omezí řidiče oprava kanalizace a vodovodu v ulicích Křižkovského a Zedníkova u výstaviště. Stavbaři tam budou pracovat v několika etapách.

„Při první etapě je částečná uzavírka silnice v úseku od křižovatky s Veletržní ulicí po křižovatku s Poříčím. Dále bude platit úplná uzavírka v Zedníkově ulici v úseku křižovatky s Křižkovského ulicí. Objízdná trasa ve směru na Hlinky vede ulicemi Křížkovského - Bauerova - Poříčí - Křížová - Mendlovo nám. - Hlinky - Křížkovského," uvedla Dudková.

Tutéž objízdnou trasu budou využívat také spoje městské hromadné dopravy ve směru na Hlinky. Podle webových stránek brněnského dopravního podniku se práce dotknou autobusových linek 44, 84 a N98.

Linky 44 a N98 ve směru na Mendlovo náměstí pojedou v úseku Velodrom - Mendlovo náměstí odklonem ulicemi Poříčí a Křížovou. Linky 84 a N98 ve směru do Pisárek pojedou po běžné trase ulicí Křížkovského, zastávka Křížkovského však bude přeložena na jiné místo.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Google Maps

Štítky křenová, přechod, stavba, výkop, uzavření, Brno, Dopravní podnik města Brna, Hlinky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kvůli výkopům bude až do konce listopadu uzavřený přechod na Křenové ulici  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.