Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Krize, autenticita a inspirace. To jsou témata pro dnešní leadery

PR článek

Co spojuje majitele oceňovaného brněnského Baru, který neexistuje nebo ředitelku nejznámějšího českého hudebního festivalu Colours of Ostrava? Příběhy, jak zvládli letošní krizi a jak je posunula dále, zazní na 7. ročníku tradiční konference Leadership, která se koná 22.10. Offline v Brně a online po celém světě. A nejen to!

Jak se mění pracovní prostředí po celosvětové pandemii? Jak se změnil pracovní trh a jaké jsou aktuální data? Jak na krizový management z pohledu leadera? Nebo jak zůstat autentickým leaderem za každých okolností? To jsou otázky, na které konference, kterou organizuje Barbora Vacková, ředitelka brněnské pobočky vzdělávacího institutu GrowJOB, odpoví. Konference Leadership se koná od roku 2014 dvakrát ročně, jednou v Brně a jednou v Praze. Vzhledem k okolnostem tohoto roku se uskuteční pouze jednou, a to v Brně. Celá konference bude zároveň vysílána živě, aby se k know-how mohli dostat účastníci nejen z České republiky, ale celého světa.

„V nejisté době potřebujeme dobré leadery víc než kdy jindy. Proto konferenci pořádáme hybridně, aby se mohli připojit odkudkoliv a získali tipy, povzbuzení i nové odhodlání do dalších dní, když nejde vše naplánovat a trh je velmi proměnlivý. Dozví se, jak zvládat menší i větší krize, jak se na ně lze připravit a čím mohou být prospěšné, ačkoliv je to pro ně zrovna velmi náročné,” dodává ke konferenci Barbora Vacková.

Vlachynský, Holušová, Ludwig, Dombrovský a Halík

Na konferenci vystoupí celkově 7 řečníků, kteří mají jasné zadání: sdílet co nejvíce případových studií ze své praxe, aby si účastníci odnesli co nejvíce praktických tipů s přesahem. Jan Vlachynský, spolumajitel známého Baru, který neexistuje, Super Panda Circus a Anybody hotel bude přednášet o tom, jaké mýty vnímá u vedení lidí a jak je řeší nebo jak kvůli koronakrizi museli na 3 měsíce zavřít všechny podniky. S koronakrizí je spojený i příběh Zlaty Holušové, zakladatelky a ředitelky hudebního festivalu Colours Of Ostrava, která musela kvůli krizi zrušit dvě akce. Kde Zlata hledá sílu a povzbuzení do zvládání nejistého období nejen pro pořadatele?

Tradičním vystupujícím na konferenci Leadership je i Petr Ludwig, zakladatel GrowJOB Institute, po kterým je konference organizovaná a autor bestselleru Konec prokrastinace. Na konferenci vystoupí i Tomáš Ervín Dombrovský, hlavní analytik společnosti LMC, který si připravil aktuální data z pracovního trhu. A posledním potvrzeným řečníkem je Tomáš Halík, katolický kněz, psycholog a profesor Univerzity Karlovy. Další 2 řečníci budou brzy zveřejněny. 

Program konference najdete na www.leadership-konference.cz a doporučujeme zakoupení vstupenky co nejdříve, jelikož místa rychle mizí.

Ohodnoť článek

Štítky Leadership, Brno, konference, scala, krize, Colours of Ostrava, Tomáš Halík, Petr Ludwig, Zlata Holušová, koronavirová krize, Praha, Univerzita Karlova

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Krize, autenticita a inspirace. To jsou témata pro dnešní leadery  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.