Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

VIDEO: Elektřina funguje, když se o ni pečuje, říká James Bond mezi elektrikáři

PR článek

Říká si James Bond mezi elektrikáři, zkušeností na to má obdobně jako slavný agent požehnaně. Petr Špetlík, působí na trhu už devatenáct let a může se tak pochlubit stovkami spokojených klientů. Elektrické obvody zvládá stejně elegantně, jako jeho filmový kolega svádění žen. Svým zákazníkům navíc šetří nemalé částky.

Špetlík je v oboru stálicí. Elektrikařině se věnuje už od roku 1992 a za svou kariéru už musel řešit záludnosti všeho druhu. Těžko se tak stane, že by byl postaven před problém, který nevyřeší. 

„Pro zákazníky a elektro firmy jsem řešil různé zapeklitosti od drobných oprav až po přivedení elektřiny na místo určení. Má práce má komplexní charakter,” říká Špetlík. „Zákazníci mě vyhledávají pro moji schopnost najít optimální řešení,”dodává.

Neplaťte víc, než je nutné

Ludmila Špetlíková je majitelkou firmy King Energy a zajišťuje komplexní servis v oboru elektrikařiny. Jednou ze specializací elektro firmy je zátěžové měření. To slouží k zjištění energické náročnosti objektu. „Cílem je zjistit zda neplatíte zbytečně za hlavní jistič,” vysvětluje Špetlík. 

Samotné měření probíhá na hlavním přívodu či jističi při zapnutí všech významných elektrospotřebičů v objektu. Měření se provádí speciálním měřicím přístrojem.

„Výstupem je protokol o provedeném měření, ve kterém jsou uvedeny naměřené hodnoty. Součástí tohoto dokumentu je i doporučení změn na daném odběrném místě. Díky zátěžovému měření pak víte, kde a jak nejvíce ušetřit” popisuje Špetlík.

Sloučení odběrných míst ušetří až třetinu nákladů za elektřinu

King Energy nabízí také způsob, jakým především majitelé domů či sdružení vlastníků šetří za elektřinu. Jde o sloučení odběrných míst. „Ušetříme peníze za elektřinu tím, že sloučíme odběrná místa v celém objektu,” vysvětluje elektrikář.

„Jako společenství vlastníků díky tomu vyjednáte u dodavatelů lepší cenové podmínky, neboť budete společně odebírat větší množství. Sloučením odběrných míst získáte lepší cenu na 1 kWh a průměrně snížíte vaše náklady až o 30 %,” dodává.

Sloučení odběrných míst má celou řadu výhod. Krom úspory nákladů na energie, které se průměrně pohybují mezi 20 a 30%, se získá i přehled o celkové spotřebě společenství vlastníků v domě. Přitom se stále zachovají jističe jednotlivých bytů, takže budete vědět, jakou reálnou cenu zaplatí každá bytová jednotka.

Návratnost už po pěti letech

Před samotnou realizací projektu provede King Energy bezplatnou analýzu, která určí, kolik může klient sloučením odběrných míst ušetřit. „Zároveň vám řekneme, jak rychle se vám náklady spojené se sjednocením vrátí. Vše ostatní pak pro vás zajistíme tak, abyste získali tu nejnižší cenu,” ujišťuje jednatelka Špetlíková.

Od začátku tak zákazníci ví, kdy se jim investice vrátí. „Od dodavatelů pro vás zjistíme cenu a připravíme kalkulaci návratnosti. Budete mít přesná čísla a informace, na základě kterých můžete udělat informované rozhodnutí,” dodává král energií, podle kterého se průměrná návratnost investice pohybuje mezi pěti a sedmi lety. 

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky elektrikář, brno, Petr Špetlík, king energy, sloučení odběrných míst, zátěžová měření, elektrikařina, James Bond, elektřina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Elektřina funguje, když se o ni pečuje, říká James Bond mezi elektrikáři  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.