Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Z očí do očí. Jan Kraus přiveze do Brna svou talkshow, veškerý výtěžek půjde handicapovaným dětem

PR článek

Do Brna dorazí 16. září Jan Kraus, který se z červeného gauče přesune do brněnského divadla Radost. Díky benefiční show Z očí do očí s Janem Krausem mohou Brňané pomoci dětem a mladým handicapovaným lidem sportovat. Peníze vybrané ze vstupného jdou totiž kompletně Nadačnímu fondu Emil. Vstupné činí 350 korun a je v prodeji online.

Nadační fond Emil je nezisková organizace, která pomáhá handicapovaným dětem a mladým lidem sportovat, a to především formou přímé finanční pomoci. Do dnešního dne NF Emil podpořil přes 8 tisíc individuálních sportovců i sportovních týmů a pomohl tak zkvalitnit konkrétní mladé životy. Zatímco existují vládní programy na podporu sportu a pohybových aktivit dětí bez handicapu, cílená systémová podpora pro děti s handicapem prakticky neexistuje. A právě to se NF Emil snaží měnit.

Pomáhat a zároveň se bavit? Přesně to umí benefiční show Z očí do očí s Janem Krausem. Známý televizní bavič dorazí do Brna, aby společně s diváky „vyzpovídal“ hned tři hosty. Jedním z nich bude rektor Masarykovy univerzity Martin Bareš. Z očí do očí si s Krausem popovídá také herec Dušan Vitázek a dvanáctiletý hudební talent Samuel Rychtar.

„Novinkou letošního benefičního večera je, že dotazy mohou klást také diváci. Věřím, že show splní svůj účel: pobaví všechny hosty a zároveň nám pomůže získat příspěvek do nadačního fondu. Získané peníze využijeme pro mladé sportovce se zdravotním postižením. Právě s nimi totiž spolupracujeme,“ konstatuje Pavel Zbožínek z Nadačního fondu Emil.

Večerní show se koná v rámci 9. ročníku Evropských her handicapované mládeže Emil Open. Letní hry, na které dorazí více než 600 účastníků z 13 evropských zemí, se v Brně konají od 16. do 20. září 2020.

Vstupenky na událost jsou v online prodeji. Jedno místo vyjde na 350 korun. Kapacita je omezena.


 



 

Ohodnoť článek

Štítky z očí do očí, Jan Kraus, nadační fond emil, výtěžek, handicap, sportovci, Brno, nadační fond, Martin Bareš, Dušan Vitázek, Pavel Zbožínek, Samuel Rychtář, Masarykova univerzita

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z očí do očí. Jan Kraus přiveze do Brna svou talkshow, veškerý výtěžek půjde handicapovaným dětem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.