Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jeden ze zaměstnanců promotéra MotoGP byl v Brně pozitivně testovaný na koronavirus, je na hotelu v izolaci

Promotér mistrovství světa silničních motocyklů společnost Dorna sports oznámil první pozitivní test na covid-19 u jednoho ze svých zaměstnanců, který se podílí na pokračování šampionátu. Blíže nespecifikovaná osoba byla izolována v hotelu v Brně, kde seriál nyní pokračuje, stejně jako všichni, kteří s ní byli v bezprostředním kontaktu. Nemá však žádné zdravotní problémy.

Zástupci Dorny uvedli, že po obnovení seriálu osoby, které mají přístup do paddocku, absolvovaly již více než 5500 testů. Až do dnešního dne byly všechny negativní. Vedle jezdců, mechaniků jsou pravidelně testovány i všechny osoby, které mají přístup do areálu okruhů.

„Po pozitivním testu, jehož výsledek jsme dostali v sobotu brzy ráno, byla osoba okamžitě informována a izolována na svém hotelu. Poté byl proveden další, který byl také pozitivní. Zaměstnanec i všechny jeho blízké kontakty zůstanou v izolaci," uvedla Dorna v tiskové zprávě s tím, že byli preventivně testovány i všechny osoby v takzvaném sekundárním kontaktu a všechny jsou v pořádku.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto GoToBrno

Štítky dorna, promotéř, koronavirus, motogp, Brno, hotel, COVID-19

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jeden ze zaměstnanců promotéra MotoGP byl v Brně pozitivně testovaný na koronavirus, je na hotelu v izolaci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.