Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Postavte se chytře ke svému podnikání se Smart Network

PR článek

Smart Network je komunita malých a středních podnikatelů, kteří sdílí své zkušenosti a know-how prostřednictvím hned několika typů akcí. Součástí se můžete stát i vy a získat tak spoustu nových podnětů pro vaše podnikání.

Klub začal působit už před 7 lety v Brně. Brzy ale překročil hranice svého domovského města, a díky tomu se jeho setkání dnes můžete zúčastnit např. i v Praze, Zlíně nebo Olomouci. Účelem klubu je pomoci podnikatelům najít rychle to, co potřebuji, ale i to, o čem ještě neví, že potřebují. Doporučují na základě vlastních zkušeností.

Nedílnou součástí Smart Networku je jeho usměvavá jednatelka Gabriela Mrkvicová, která i mimo klub působí jako moderátorka a networkerka. Pro spoustu lidí je její jméno přímo synonymem tohoto oboru.

„Ráda lidi propojuji a pomáhat jim v networkingu mě prostě baví. Cítím, kdo si bude rozumět. Miluji, když vidím, jak vznikají společné projekty, firmy a podnikatelé si vzájemně pomáhají být ještě lepší,” říká Gabriela Mrkvicová.


V nabídce Smart Networku jsou 2 typy klubu:

  • BUSINESS KLUB, který je určen pro OSVČ a firmy všech velikostí

Smyslem je se inspirovat, najít kontakty na klienty, dodavatele, partnery a také získat zpětnou vazbu.

V nabídce jsou Business akce NAŽIVO a ONLINE. Naživo můžete zažít Business rána, obědy a večery. V dnešní digitální době samozřejmě nesmí chybět ani pravidelná online business setkání, a to dopolední, odpolední a večerní. Na nich můžete sdílet to nejcennější, tedy kontakty a zkušenosti s Čechy a Slováky odkudkoliv.

  • CEO KLUB, který je určen majitelům firem nebo CEO ve společnostech

V tomto výjimečném klubu totiž mohou spolu s účastníky na stejné profesní úrovni řešit záležitosti, které se na běžných business akcích řešit nedají. Předávají si zkušenosti s vedením firmy, vzájemně si pomáhají a inspirují se a posouvají tím své podnikání na vyšší úroveň.

Je to uzavřená skupina 12 členů, kteří jsou celý rok stejní. Kombinace BOARDU+MASTERMINDINGU+NETWORKINGU.


Aktuálně CEO KLUB probíhá již druhý rok v Brně, a pro velký zájem se na podzim 2020 bude otevírat nový klub v Brně i v Praze. Více informací se o něm můžete dozvědět zde.


Ve Smart nabídce mimochodem najdete i workshop přímo od Gábi Mrkvicové s názvem Řekni do minuty vše aneb jak správně dělat networking.

„Na tomto workshopu předávám své cenné zkušenosti z oblasti networkingu, které jsem za těch 8 let, co v něm působím, získala. Účastníci se dozví rady a tipy o tom, jak se prezentovat, vystupovat, navazovat obchodní kontakty a spoustu dalšího,“ říká Gabriela Mrkvicová.

Jeden náhled ovšem vydá za tisíc slov, takže malou ochutnávku toho, jak to na  akcích Smart Networku vypadá, můžete vidět v našem videu:

Zaujaly vás možnosti klubu a chcete se nezávazně zúčastnit některé z jeho akcí? Stačí se podívat do kalendáře a vybrat si. A pokud chcete vědět více informací o podmínkách členství a všech jeho výhodách, stačí kontaktovat náš tým.

Jednoduše – přijďte, zkuste a udělejte si názor sami! Nemáte co ztratit!


Více informací o klubu najdete na webu www.smart-network.cz na facebookových stránkách.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky smart network, byznys, setkání, networking, podnikání, podnikatelský klub, business, Brno, Praha, Olomouc, Zlín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Postavte se chytře ke svému podnikání se Smart Network  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.