Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Lidé v Brně mohou opět chodit vyřizovat své přestupky na Křenovou

Ode dneška začíná uvolňování mimořádných opatření, do kterého spadá i otevření přestupkového pracoviště Městské policie na Křenové. Pro veřejnost tak začala fungovat běžná otevírací doba.

Přestupkové oddělení městské policie dnes znova otevřelo pro návštěvníky, kteří mohou opět městskou policii navštěvovat v obvyklé otevírací době. Musí však počítat s omezením počtu osob a pracovníci ostrahy budou zabezpečovat dostatečné rozestupy v místnosti s přepážkami. 

Jednotka projednávání přestupků v Křenové ulici 4 se otevírá každý pracovní den o půl osmé ráno. Od pondělí do čtvrtka je v provozu do 18 hodin, v pátek do 14 hodin.

Městská policie kvůli dočasnému uzavření pracoviště prodloužila lhůty pro vyřízení neprojednaných přestupků. Pokud jste se nějakého dopustili v období od 16. března do 19. dubna, bude možné tento přestupek projednat v prodloužené třítýdenní lhůtě. To stejné platí pro případy, které před 16. březnem nebyly vyřízeny ani odeslány správnímu orgánu.

„Děkujeme za pochopení všem, kterým uzavření přepážek narušilo plány. Pomohli jste nám chránit ty nejzranitelnější členy společnosti, v současné době tedy především starší a nemocné osoby,“ podotýká Luboš Oprchal, ředitel Městské policie Brno.Preventivní opatření už není vzhledem k otevířání dalších úřadů nezbytné. I tak ale strážníci apelují na opatrnost a zodpovědnost a děkují za toleranci. 

Další vývoj počtu nakažených se dá jen složitě předjímat. Lidé, kteří chtějí navštívit jednotku projednávání přestupků, by proto měli pro jistotu sledovat internetové stránky Městské policie Brno na adrese www.mpb.cz nebo profil www.facebook.com/mpbrno. Dozvědí se tam o případných omezeních na přestupkovém pracovišti nebo úpravách provozní doby. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto mpb | Zdroj s použítím TZ

Štítky městská policie, přestupky, Křenová, obecní policie, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lidé v Brně mohou opět chodit vyřizovat své přestupky na Křenovou  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.