Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Youtube přichází s kampaní Zůstaň doma #semnou. Láká na zábavná i informativní videa od lokálních tvůrců

Pobavit se, zacvičit si nebo se vzdělávat, to vše s lokálními tvůrci a na jednom kanálu. Videoportál Youtube přišel s novou iniciativou Zůstaň doma #semnou, která má lidem v karanténě poskytnout zábavný a informativní obsah. Na speciálním kanálu nyní najdete videa od českých a slovenských tvůrců rozdělená do deseti tématických kategorií.

Server YouTube spustil před několika dny iniciativu Zůstaň doma #semnou pro Česko a Slovensko, která navazuje na globální kampaň Stay Home #withme. „Lidé čím dál častějí sledují na YouTube videa, která jim umožňují dělat věci společně s jejich tvůrci. Novou iniciativou chceme lidem poskytnout v současné situaci důležité informace, zábavu i pocit sounáležitosti s komunitou," vysvětlila marketingová manažerka pro YouTube ve střední a východní Evropě Palva Grigarová.

Vyberete si z okruhu videí, které vás zajímají

Na speciálním kanálu můžete objevovat obsah, který je pro vás v době karantény smysluplný. Najdete zde videa od českých a slovenských tvůrců, která jsou seřazena do deseti tématických kategorií. V sérii Bav se se mnou můžete sledovat třeba talk show se známými osobnostmi, kategorie Pečuj o sebe je zase plná tipů na to, jak se o sebe starat i v době karantény. 

Pro ty, kteří prahnou po vědomostech, je zde série Studuj se mnou. Hráče počítačových her, jako je třeba Minecraft, pak zabaví kategorie Hraj se mnou. Zacvičit si s výsadkáři nebo si dát lekci jógy můžete ve videích Cvič se mnou. O zábavu se postará také série Zpívej se mnou, kde najdete domácí koncerty českosloveských umělců. Pokud spíš než po cvičení toužíte po receptech na lahodnou bábovku, mrkněte se na videa z kategorie Vař se mnou.

Nezapomnělo se ani na domácí kutily, tipy na nejrůznější vychytávky jim nabídne série Tvoř se mnou. Pokud byste se i přesto o večerech nudili, můžete se zhlédnout některý z fimů v kategorii Zůstaň doma a sleduj. A nakonec všechny, kteří si občas neví rady s tím, jak zvládat karanténu, je zde série Spolu to zvládneme.

Kanál se bude postupně rozšiřovat o další obsah

Česko-slovenský kanál bude fungovat po dobu koronavirové krize a postupně na něm bude přibývat nový obsah. „Budeme moc rádi, pokud se k iniciativě připojí i další lokální tvůrci, kteří vytvářejí zábavný anebo informativní obsah a ke svým novým nebo už vydaným videím přidají označení #zustandoma #semnou,“ dodala Grigarová.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto YouTube

Štítky YouTube, koronavirus, karanténa, spolu, společně, videa, vaření, sledování, sport, vzdělávání, STAY HOME a.s., Česko, Slovensko, koronavirová krize, Minecraft, Střední a východní Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Youtube přichází s kampaní Zůstaň doma #semnou. Láká na zábavná i informativní videa od lokálních tvůrců  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.