Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Městská policie zavírá budovu na Křenové, strážníci zavádí opatření proti šíření nákazy koronavirem

Městská policie zavírá přestupkové oddělení pro veřejnost kvůli zamezení šíření nákazy koronavirem. Uzavřená bude celá budova na Křenové, aktuální informace zájemci najdou na jejich webu.

Brněnští strážníci se rozhodli od pondělí 16. března uzavřít svoji jednotku na řešení přestupků kvůli mimořádným opatřením spojených s pandemií koronaviru. 

„Je nereálné, aby se v prostorách pro vyřízení přestupku sešlo stanovených třicet osob. Musíme však chránit zdraví společnosti a zejména jejích nejohroženějších členů, což jsou v souvislosti s koronavirem nemocní a starší spoluobčané. Organizace jako městská policie by měly jít příkladem,“ podotýká Luboš Oprchal, ředitel Městské policie Brno.

Strážníci tedy žádají o pochopení všechny, kdo měli v plánu pracoviště v Křenové ulici navštívit. „Komplikace nás mrzí, ale zvolené řešení považujeme za nejlepší východisko,“ doplňuje Luboš Oprchal.

Pro větší komfort veřejnosti prodlouží strážníci lhůty pro vyřízení přestupků na tři týdny od zrušení mimořádných opatření. Od příštího pondělí až do odvolání bude v souvislosti s opatřeními uzavřena veřejnosti celá budova v objektu Křenové 4.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto mpb

Štítky strážníci, Brno, Křenová, koronavirus, přestupky, obecní policie, COVID-19, pandemie covidu-19, infekční onemocnění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Městská policie zavírá budovu na Křenové, strážníci zavádí opatření proti šíření nákazy koronavirem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.