Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Brno se adaptuje na preventivní opatření. Oblíbený bar začíná rozvážet drinky až před dveře

Dát si kvalitní koktejl a přitom nevytáhnout paty z domu a téměř nezvednout zadek z gauče? V návaznosti na zprávy o prvních nakažených v Brně začíná ode dneška oblíbený brněnský bar 4pokoje rozvážet svým zákazníkům drinky.

Mix karibských rumů, limetkové šťávy, sirupu z bílé čokolády, likéru Cointreau a pyré z bílé broskve. To je drink Raketovej Mai Tai 2.0, který budou barmani ze 4pokojů rozvážet po Brně v uzavíratelné skleněné lahvičce. Objednávat bude možné on-line posláním zprávy na facebookové stránce 4pokojů vždy do 18 hodin, chvíli poté se začíná rozvážet. Jeden kus stojí 150 korun, minimální objednávka činí dva kusy a doprava je zdarma. Platí se hotově či kartou kurýrovi při převzetí.

„Chceme tím vyjít vstříc lidem, kterým současná situace kolem koronaviru zkomplikovala život. Například musejí být celý den doma s dětmi a večer už se jim nechce do města.  To je vlastně nyní i můj případ, takže se jen snažíme nabídnout řešení něčeho, co teď sám zažívám,“ vysvětluje Honza Vlachynský, zakladatel brněnské gastronomické skupiny Lidi z Baru, pod kterou 4pokoje spadají, proč barmani začali po Brně rozvážet koktejly.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto 4pokoje | Zdroj s použitím TZ

Štítky 4pokoje, drink, rozvoz, koronavirus, Brno, nápoj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brno se adaptuje na preventivní opatření. Oblíbený bar začíná rozvážet drinky až před dveře  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.