Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Den vody nejlépe ve vodě. Bazén Ponávka si připravil speciální program na mezinárodní svátek

PR článek

Letošním tématem Světového dne vody, který spadá na 22. 3. 2020, jsou klimatické změny, proti kterým může pomoci bojovat právě voda. Je ale nutné, abychom využívali produkty založené na recyklovatelnosti a používali vodu efektivněji a zodpovědněji. Nemůžeme si dovolit čekat a každý má možnost se zapojit.

Jako každoročně se k tomuto významnému dni připojuje i městská společnost STAREZ – SPORT, a. s., která v nově zrekonstruovaném Bazénu Ponávka připravila zábavný program pro děti i dospělé.

V neděli 22. 3. 2020 se mohou děti v rámci oslavy Dne vody těšit mimo jiné na hrátky ve vodě, např. si vyzkouší netradiční opičí dráhu ve vodě nebo si zatančí vodní disko. Zkušení instruktoři plavání jsou připraveni zájemcům prověřit jejich plavecké schopnosti, případně doporučit změnu plaveckého stylu.

V pravidelných intervalech budou probíhat komentované prohlídky areálem, během nichž mohou zájemci nahlídnout třeba i do jindy nepřístupné strojovny a zjistit, jak se hospodaří s vodou zde.

Děti do 15 let mají v tento den vstup na bazén zdarma. Pokud se chcete i vy zdarma zúčastnit této skvělé akce, nebo si jen tak zaplavat, zkuste štěstí v jednoduché soutěži, která probíhá na stránkách sportujemevbrne.cz.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky den vody, bazén ponávka, starez-sport, soutěž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Den vody nejlépe ve vodě. Bazén Ponávka si připravil speciální program na mezinárodní svátek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.