Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

MDŽ se pomalu blíží a s ním i čas udělat radost svým blízkým originální kyticí

PR článek

Blíží se Mezinárodní den žen, oslavte odhodlání a sílu žen ve svém okolí. Svátek boje za rovnoprávnost mužů a žen se začal slavit 8. března po první světové válce. Pojďme si společně s květinovým studiem AMMI z Brna připomenout proč se MDŽ slaví a čím můžete překvapit svou ženu právě vy.

Svátek jako připomínka boje odvážných žen za vyšší mzdy

V naší zemi se MDŽ mylně spojuje s komunistickým režimem, ovšem jeho historie spadá do roku 1907. Tehdy se potkalo téměř 60 delegátek z 15 zemí za účelem vytvoření volebního a hospodářského práva pro ženy, zvýšením jejich mezd a zkrácení pracovní doby. Odvaha této hrstky žen se začala šířit světem a jejich energie se skutečně zasadila o zprostředkování volebního práva pro ženy. Od té doby se ženy jednou ročně scházely a řešily situaci kolem své rovnoprávnosti. 

MDŽ nemusí být jen o karafiátech

U nás bylo MDŽ spojeno s propagandou komunistického režimu, kdy se ženám darovaly především karafiáty. A tak se stalo, že od té doby mnohé ženy karafiáty nemají rády. Naštěstí pro karafiáty, které dnes poskytují mnohem širší výběr odrůd, stoupá jejich popularita. I v květinovém studiu AMMI jsou pro mnohé karafiáty stále oblíbeným dárkem a floristky z nich tvoří krásné originální kytice, flowerboxy nebo květinové koše. Dalším oblíbeným dárkem nejen k MDŽ jsou kulaté kytice z různých druhů a barev květin, většinou z růží, gerber, tulipánů, lilií, chryzantém, dále flowerboxy, květinové dekorace, přizdobené pokojové rostliny, také hrnečky, bonbóny, mýdla a jiné dekorace. Nevíte, co ženám darovat? V AMMI vám rádi poradí. 

Kompletní květinový servis na svatbu

Ženy mají rády květiny celoročně bez ohledu na svátky, na druhou stranu existují dny, kdy jsou pro ně květiny a kytice obzvláště důležité. A mezi tyto důležité dny patří hlavně den svatební. Chcete zařídit krásnou a nezapomenutelnou svatbu? Svatbami v AMMI žijí naplno. Floristky v AMMI se řídí svými znalostmi a zkušenostmi, a tak si uvědomují, co každá nevěsta potřebuje. Floristky budoucí nevěstě poradí s barvami a druhy květin, které budou dostupné v období, kdy ji čeká obřad. AMMI zařídí celý květinový servis od příprav, dovozu květinových dekorací, zapůjčení nádob, včetně postarání se o květiny v průběhu svatebního dne, až po úklid a odvoz zapůjčených nádob. S AMMI jsou svatby nezapomenutelným zážitkem.

Vyzdobte si interiér

V AMMI umí vytvořit výzdobu do různých interiérů a exteriérů. A tak květinové dekorace od nich můžete najít v různých restauracích, hotelích, prodejnách, firmách, a na narozeninových a firemních oslavách. AMMI je všude tam, kde si uvědomují, jak je důležité vytvořit příjemnou a přátelskou atmosféru nejen pro ženy.

Floristky ze zážitkového květinového studia umí vytvořit kytice a květinové dekorace na každou příležitost. Pomohou vám vybrat to, co zrovna potřebujete, a to, čím sobě či někomu jinému uděláte radost. Přijďte se dobře naladit, pokochat a obdarovat sebe a ženy kolem sebe krásou květin. Studio AMMI najdete v Brně na Nejedlého 373/1. Své objednávky a dotazy můžete směrovat na telefon: +420 739 887 166 nebo e-mail: info@ammi.cz. Ukázky tvorby studia AMMI najdete i na Facebooku či Instagramu

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky mdž, květiny, studio ammi, kytice, Ammi, studium, první světová válka, Mezinárodní den žen, Brno, Facebook, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

MDŽ se pomalu blíží a s ním i čas udělat radost svým blízkým originální kyticí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.