Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Do Brna míří Primark. Do dvou let otevře pobočku v Olympii

Dlouho očekávaná zpráva pro milovníky nakupování. V Brně otevře pobočku irský řetězec s oblečením Primark. Společnost dnes oznámila podpis nájemní smlouvy, mezinárodní prodejce míří do obchodního centra Olympia. Prodejna bude otevřena v roce 2022.

První Primark v Praze ještě letos, v Brně za dva roky

Oblíbený řetězec Primark zatím v České republice pobočku nemá. To se však změní na konci roku. „Od oznámení otevření první české prodejny Primark v Praze, ke kterému dojde koncem letošního roku, jsme plní očekávání hledali druhou lokaci, jež se stane součástí naší expanze v regionu. Brno, jakožto druhé největší město v Česku, nabízí skvělou příležitost, jak oslovit další zákazníky v České republice," uvedl ředitel maloobchodu pro USA a střední a východní Evropu, Jose Luis Martinez de Larramendi.

Prodejna Primark vznikne na ploše 3 600 m2 na jednom z pater obchodního domu Olympia. „Potěšilo nás, že si společnost Primark jako druhé místo v České republice vybrala Olympii Brno. Přidání mezinárodně uznávaného maloobchodníka do portfolia obchodního centra významně přispěje současné nabídce značek i službám nabízených v Olympia Brno. Obchodní centrum v posledních měsících prošlo významnou modernizací a plánované otevření Primarku je dalším ze způsobů, jak uspokojujeme přání a potřeby našich zákazníků,“ uvedl manažer obchodního centra Olympia Brno Jan Pazour.

V létě loňského roku Primark otevřel ve slovinské Lublani svůj první obchod ve střední a východní Evropě. Společnost také oznámila plánované otevření dvou prodejen v Polsku a dalších na Slovensku.

Široká nabídka, extrémně nízká cena

Řetězec je napříč Evropou oblíbený především kvůli nízkým cenám oblečení. Ty však dlouhodobě kritizují různé neziskové organizace, které upozorňí na skutečnost, že většina oblečení je vyráběna v zemích třetího světa za katastrofálních podmínek pracujících. 

V současnosti je nejbližší prodejna Primark ve Vídni. Mnoho Brňanů tak jezdilo za nakupováním právě do rakouské metropole.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Primark | Zdroj s použitím TZ

Štítky Primark, Brno, olympia, obchod, oblečení, obchodní centrum, Česko, Praha, Olympia Brno, José Luis Martínez, Střední a východní Evropa, USA

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tomáš Janírek

Byl autor clanku vubec nekdy v primarku? Byl jsem ve vidni pred par mesici a je to normalni vetesnictvi jako pepco nebo kik a cenove me to teda vubec neoslovilo a hadam, ze o par desitek kilometru v CR to nebude nejak dramaticky levnejsi ......

Středa, 26. února 2020, 12:57Odpovědět

Nikola Linhart

Primark v ČR nechceme. Velmi špatná novina. Hadrový odpad v době, kdy nikdo neví, co s odpadem dál a snažíme se ostatní lidi učit, aby nekupovali šunty, které za týden n vyhodí, protože to je z velké části Primark. Proč by to asi bylo tak levné?

Čtvrtek, 20. února 2020, 07:27Odpovědět

Petr Jurák

Samej shit ... brrr ....

Středa, 19. února 2020, 21:46Odpovědět

Do Brna míří Primark. Do dvou let otevře pobočku v Olympii  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.