Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Příjemné prostředí a servis jako od babičky. V centru Brna vzniklo komplexní konferenční centrum

PR článek

Firemní večírky, konference, workshopy, školení. V samém srdci Brna vzniklo nové konferenční centrum Edunesto. Nabízí špičkové moderní zázemí, možnost ubytování v autentických tematických prostorách a v neposlední řadě také gastroservis, za který by se nestyděly ani naše babičky.

Na Veselé ulici pouhých pár metrů od náměstí Svobody v posledních letech nezačala jen stavba nového koncertního sálu. Přímo naproti budoucímu Janáčkovu kulturnímu centru vznikl loni moderní konferenční prostor Edunesto.

„Název je odvozen z anglických slov education, tedy vzdělávání, a nest, čili hnízdo. Naším cílem je poskytovat špičkové zázemí pro konání konferencí, workshopů, přednášek, školení či setkání jakéhokoliv druhu, kde by se účastníci zároveň cítili pohodlně a příjemně, jako doma,” vysvětluje majitel centra Radek Danč.

Moderní prostory, kompletní technické zázemí

Edunesto nabízí konferenční prostor o rozloze 90 metrů čtverečních pro zhruba 70 účastníků a školící místnost pro 18 lidí. „Díky netradičnímu designu lze  pracovní stoly a tím i celý prostor modelovat podle přání zákazníka. Můžeme vytvořit klasické řady stolů pro přednášky, spojit stoly do tvaru U pro lepší kontakt s vedoucí osobou, tvaru S pro svatbu nebo několik menších pracovišť pro workshop,” upřesňuje Radek Danč. Celý prostor si přitom zájemci mohou prohlédnout pohodlně z domova, a to díky virtuální prohlídce.

Edunesto přitom nabízí veškeré technické zázemí potřebné pro konání konferencí - projektor s vysokým rozlišením, flipcharty a již zmíněnou přidruženou školící místnost. „Jsme připraveni vyhovět i různým speciálním přáním klientů. Nebojíme se výzev,” doplňuje Radek.

Svačinka jako od babičky

Vedle technického zázemí a prostorů dokáží v Edunesto zajistit i kompletní catering. „Rádi připravíme bohatou několikachodovu hostinu pro desítky lidí, stejně jako jednoduché a chutné svačinky pro tzv. coffee breaky,” říká mladý podnikatel.

Návštěvníci pak ocení hlavně kvalitu připraveného jídla. „Levné rychlokvašky nebo polotovary u nás nečekejte. Víme, že láska prochází žaludkem a nejvíce lásky člověk dostane při návštěvě babičky,” usmívá se Radek. Z tohoto důvodu se prý v Edunestu rozhodli vařit jídla podle receptů vlastních babiček. „Základem jsou kvalitní suroviny a léty vybrušované postupy, které nyní hrdě servírujeme klientům,” dodává.

Noc v Šalině nebo na Prýglu

Obrovským bonusem centra Edunesto je spojení s dalším projektem Radka Danče - autentickými apartmány Internesto. Ten už znají stovky cestovatelů, kteří do Brna v posledních letech zavítaly. Čím je tedy Internesto tak autentické?

„Idea je jednoduchá - zajistit návštěvníkům skvělý zážitek z Brna. S každým, kdo se u nás ubytuje, se proto osobně potkáme, zjistíme, co má rád a podle toho mu poradíme, kam má v Brně zajít, co by měl zažít,” vysvětluje Radek.

Tím však nevšední návštěva nekončí, naopak. Lidé se mohou ubytovat v tematických pokojích. „Máme například pokoje ideální pro milovníky vína či piva. Oblíbená je pak noc v Šalině, což samozřejmě neznamená, že bychom někoho uspávali při cestě na konečnou,” směje se Radek Danč.

Oblíbeným je pak i ubytování s tématem Brněnské přehrady. „Kdo z nás může říct, že spal na brněnském parníku?” dodává Radek Danč.

Centrum Brna krok za dveřmi

Díky apartmánům Internesto se tak účastníci konference mohou ubytovat přímo ve stejné budově a pokračovat ve večerním programu. „Vše je hezky v jedné budově. Stačí vyjít nebo sejít patro. Pro klienty navíc rádi zařídíme například barmanskou show nebo jinou zábavu. Návštěvníci také v neposlední řadě velmi oceňují, že mají díky skvělé poloze Brno jako na dlani,” uzavírá podnikatel.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Edunesto

Štítky edunesto, konference, centrum, školení, workshopy, Brno, internesto, přednáška

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Příjemné prostředí a servis jako od babičky. V centru Brna vzniklo komplexní konferenční centrum  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.