Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Po dlouhé nemoci zemřela legendární věštkyně Jolanda

Jolandiny věštby znal celý český internet i televizní diváci. Hlášky, které vznikaly přímo ve vysílání pořadu, zlidověly natolik, že je lidé začali používat v běžné mluvě. Autorka nezapomenutelných rad a věšteb, která by se letos dožila sedmdesáti let, včera zemřela po komplikované nemoci.

Z věšteckého pořadu EZO.TV zamířila svérázná věštkyně hodně vysoko a dobyla český internet. Jolandu a její hlášky znal každý, kdo vlastnil profil na sociálních sítích nebo zapnul televizi. Vědma a kartářka Jolanda roky působila v televizních pořadech, kde za pomoci karet věštila nešťastným volajícím budoucnost. Vtipně odpovídala na dotazy volajících a neplánovaně nasbírala stovky až tisíce fanoušků. 

Velký špatný zasáhlo rodinu i fanoušky

Svůj dar vidět do budoucnosti prý Jolanda zdědila po svých předcích. Hrdě se označovala za "cikánku" a s diváky sílela historky z kočovného života. Jeji hlášky jako "Vidím velký špatný" nebo „Hodně budeš někde“ obohatily slovník nejednoho fanouška.

Nejznámější česká věštkyně Jolanda zemřela 17. ledna po komplikovaném zápalu plic. Serveru eXtra.cz to potvrdil její syn David. 

„Ano je to pravda. Maminka umřela už včera. Teď jsem v její kanceláři a řeším tu nějaké věci. Kdy bude pohřeb a jak to bude dál. O pohřbu dám pak vědět,“ uvedl pro redakci eXtra.cz.



 

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto youtube.com

Štítky Jolanda, věštkyně, ezoterika, karty, ikona, meme, věštba, nemoc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po dlouhé nemoci zemřela legendární věštkyně Jolanda  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.