Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Podezřelý zamkl při domovní prohlídce brněnské policisty v bytě a utekl. Při vyrážení dveří se zranili

Kuriózní situace se při vyšetřování hospodářské kriminality přihodila dvojici brněnských kriminalistů. Ti prováděli v Praze domovní prohlídku u podezřelého devětatřicetiletého muže. Podezřelý však policisty v bytě zamkl a utekl. Dva policisté se pak snažili dostat ven, při vyrážení dveří se však oba zranili. O případu informoval server Novinky.cz.

Ošetření dvou mužů na Kováříkově ulici v Praze povrdila i mluvčí záchranářů Jana Poštová. „Před 19. hodinou na místě zasahovala záchranářská posádka, ošetřila dva muže ve věku 33 a 31 let, oba byli odvezeni do motolské nemocnice. Mladší s úrazem hlavy a starší s úrazem horní končetiny,“ řekla Novinkám Poštová.

Případ nyní vyšetřuje Generální inspekce bezpečnostních sborů. Podle policejního mluvčího Davida Chaloupky po uprchlém podezřelém policisté stále pátrají.

Foto ilustrační foto

Štítky domovní prohlídka, brněnští policisté, zamknutí, Praha, zranění, pčr, Fakultní nemocnice v Motole, GIBS

Podezřelý zamkl při domovní prohlídce brněnské policisty v bytě a utekl. Při vyrážení dveří se zranili  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.