Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Brněnskou zoo ovládnou indiáni

PR článek

Jako tradičně bude poslední srpnová neděle patřit v Zoo Brno všem adoptivním rodičům a sponzorům. Bohatý program s indiánskou tematikou si ale budou moci užít všichni návštěvníci Mniší hory.

„Každý rok touto cestou děkujeme všem, kteří přispívají na chov našich zvířat. Nesmírně si jejich pomoci cením. Už proto, že je to podpora významná a stále vydatnější. Při stoupajících cenách krmiv si vážíme každý příspěvek, ať už je to 500 korun nebo desítky tisíc v případě firem,“ řekl ředitel Zoo Brno Martin Hovorka. 

Tentokrát se celý program ponese v indiánském duchu. U Exotária budou pro děti připraveny indiánské hry, po celé zoo umístíme indiánskou stezku, před Tropickým královstvím se v 11 a 13 hodin uskuteční bubenické workshopy. 

Jízda na ponících, indiánská teepee a bubnování

Při této pravidelné akci nemůže chybět jízda na ponících v Dětské zoo, komentovaná krmení a opékání špekáčků. Ani letošní rok nebude výjimkou, navíc při ohni u indiánských týpí si všichni milovníci pohádek mohou vychutnat indiánské příběhy. Zaposlouchat se bude možné celkem třikrát, a to ve 14, 15 a 16 hodin.

Vrcholem programu bude indiánské vystoupení skupiny Pšito Oyate a bubenická show Bubny pro vás. Obojí proběhne na pódiu u Dětské zoo po 14. hodině.

Adoptivní rodiče a sponzoři Zoo Brno mají vstup na akci zdarma. Všechny atrakce jsou ale určené i pro všechny další zájemce, kteří na Mniší horu přijdou. V sobotu 31. srpna budeme mít otevřeno od 9 do 18 hodin, poslední vstup je možný hodinu před koncem návštěvní doby. 

Štítky zoo, brno, indiáni, Zoologická zahrada Brno, Mniší hora

Brněnskou zoo ovládnou indiáni  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.