Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Mladý muž spadl z hradeb Petrova. Z desetimetrové výšky dopadl na dlažbu

Pětadvacetiletý muž přepadl ve středu v odpoledních hodinách z desetimetrové výšky na dlažbu. Při pádu z hradeb pod Petrovem utrpěl několik těžkých poranění. Důvodem proč náhle z římsy přepadl byl prý i alkohol.

Telefonát o pádu muže z hradeb pod Petrovem přijali ve středu odpoledne operátoři na tísňové lince městské policie. Do spodní části Husovy ulice přijela jako první hlídka revíru Střed a strážníci pořádkové jednotky.

Strážníci na místě spatřili bezvládného pětadvacetiletého muže se zakrváceným obličejem a hlavou. Záchranáři byli za okamžik na místě také a zraněného muže spolu se strážníky naložili do sanitky. „Další hlídka městské policie mezitím dělala záchranářům prostor, protože se k mladému muži snažili dostat jeho podnapilí známí,“ řekla mluvčí městské policie Tereza Kadrnožková.

Pod vlivem alkoholu byl údajně i mladík, který z římsy náhle přepadl. Z desetimetrové výšky spadl na dlažbu. Přivolaní státní policisté vyloučili cizí zavinění a záchranáři muže odvezli na urgentní příjem. „Na místě bylo nutné zajistit dýchací cesty, takže jsme ho zaintubovali a s těžkým poraněním jsme muže transportovali na urgentní příjem nemocnice v Bohunicích,“ dodala mluvčí záchranné služby Michaela Bothová.  

Autoři | Foto Pelčák a Partners architekti

Štítky Petrov, hradby, pád, alkohol, strážníci, záchranáři, dlažba, obecní policie

Mladý muž spadl z hradeb Petrova. Z desetimetrové výšky dopadl na dlažbu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.