Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Útočník zkopal po ohňostrojích muže, protože ho nenechal projet v pouťovém autíčku

Nečekané vyvrcholení měl spor na pouti u Brněnské přehrady. Rozhořel se po skončení ohňostrojů na atrakci s pouťovými autíčky. Muž zkopal jiného za to, že ho nenechal svézt.

Po skončení sobotního ohňostroje strážníci obcházeli stánky a dohlíželi na to, jestli je mezi návštěvníky klid a jestli provozovatelé stánků a atrakcí o půlnoci zavřeli (jak jim to stanoví tržní řád).

U atrakce s elektrickými autíčky oslovil strážníky šestadvacetiletý muž a ukázal jim podlitinu na oku. Mezi dvěma jízdami v pouťové atrakci k němu údajně přišel neznámý mladík a chtěl po něm, aby vystoupil. Muž v autíčku mu sdělil, že si koupil několik žetonů a na kolotoči má v plánu zůstat.

Na to devětadvacetiletý podezřelý reagoval několika údery pěstí a kopanci. Strážníci ho v davu bezprostředně po oznámení podle popisu našli a přivolali státní policisty.

„Ve spolupráci se státními policisty potom zklidňovali i skupinu jeho známých stejně jako některé přátele zraněného muže. Vzájemně se totiž uráželi a pokoušeli se k sobě dostat. Napadeného návštěvníka ošetřili záchranáři, druhý muž je podezřelý z trestného činu," uzavřel mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Foto YouTube

Štítky přístaviště, autíčka, Brněnská přehrada, ohňostroj

Útočník zkopal po ohňostrojích muže, protože ho nenechal projet v pouťovém autíčku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.