Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Mužům se nechtělo s odpadem do sběrného dvora, založili tak černou skládku

Nechtělo se jim do sběrného dvora, tak se chystali vyhodit suť do přírody. Naštěstí v tom dvojici mužů zabránili brněnští strážníci.

Zahrádkářskou kolonii ve Vinohradské ulici si ve středu odpoledne vybrala místo sběrného dvoru dvojice mužů. Ti se totiž chtěli zbavit stavební suti a házeli ji mezi vzrostlé kopřivy poblíž chatové kolonie. Při činu je však nachytali brněnští strážníci.

Třiatřicetiletý muž se nejprve strážníkům snažil namluvit, že odpad ze stavby vykládá na místě kvůli stavbě základů. Hlídka však ukázala na špinavý polystyren, který se do základů rozhodně nehodí.

„Devětačtyřicetiletý muž začal po výzvě strážníků nakládat suť zpět na vozík a jeho známý jim přiznal, že nechtěl odpad vozit do sběrného dvora. Případ proto strážníci postoupili do správného řízení kvůli podezření ze založení skládky," uzavřela mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Foto MP Brno

Štítky černá skládka, brno, zahrádkářská kolonie, vinohradská, sběrný dvůr, odpad, suť

Mužům se nechtělo s odpadem do sběrného dvora, založili tak černou skládku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.