Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Muž v Brně týral svého pitbula, protože na něj vrčel. Zasáhnout museli strážníci

Křik, nadávky a pak rány. Starostlivý obyvatel zavolal tento týden brněnské strážníky do Žabovřesk. V noci totiž slyšel svého souseda, jak bije psa. Při příjezdu strážníků na místo to potvrdili i oslovení sousedi potvrdili a dodali, že se nejedná o ojedinělou situaci.

Strážníkům otevřel v bytě pětadvacetiletý muž a nezapíral, že svého pitbula uhodil. Trestal ho prý za to, že se mu vymočil v bytě a také za to, že na něj údajně vrčel. Ačkoliv strážníky varoval, že pes opatřený náhubkem může být agresivní, pes k hlídce okamžitě přátelsky přiběhl.

Pejsek měl na hlavě podlitiny a na těle a také krvácejícího šrámu nad okem. Hlídce se také zdálo, že se u nich pes snaží schovat a ke svému majiteli se příliš nemá.

„Kvůli důvodnému podezření z trestného činu přivolali na místo státní policisty, kteří se budou případem dále zabývat," uvedla mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková. Psa strážník odchytu odvezl k veterináři na ošetření a následně do útulku městské policie.

Foto MP Brno

Štítky pes, pitbul, chovatel, týrání, Žabovřesky, Brno

VIDEO: Muž v Brně týral svého pitbula, protože na něj vrčel. Zasáhnout museli strážníci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.