Počasí dnes22 °C, zítra20 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

FOTO: V Brně hořel rodinný dům. Při zásahu se zranil hasič a obyvatelka domu

Tři jednotky hasičů zasahovaly v pátek v brněnské Selské ulici u požáru rodinného domu. Při požáru se zranili dva lidé. Provoz v místě zásahu byl omezen.

V pátek odpoledne vyjížděly tři jednotky brněnských hasičů k požáru rodinného domu do Maloměřic. „V době příjezdu první jednotky byl již požárem zachvácen celý objekt," uvedl mluvčí hasičů Filip Venclovský.

V počátku zásahu se lehce zranil jeden z profesionálních hasičů, který po ošetření pokračoval v činnosti. Zraněnou majitelku domu si do péče převzali záchranáři a následně ji převezli k dalšímu ošetření.

Hasiči proti plamenům nasadili vodní proud a plameny tak dostali pod kontrolu za necelou půl hodinu od příjezdu na místo události. Vyšetřovatel vyčíslil předběžně škodu na 400 tis. korun. „Příčina vzniku požáru zůstává nadále v šetření," dodal mluvčí.

Po ukončení hasebního zásahu asistovala dobrovolná jednotka hasičů z Obřan rodinným příslušníkům majitelky domu při opravě poškozených oken a vstupních dveří.

Foto HZS JMK

Štítky požár, dům, selská, Brno, zranění, rodinný dům, Maloměřice, Obřany

FOTO: V Brně hořel rodinný dům. Při zásahu se zranil hasič a obyvatelka domu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.